Lanet olsun sana 'PO'

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de PO bulamayınca saf alkol atmıştım Vw 1303'e resmen şahlanmıştı,tutamadım tosbayı, yok öyle bir çekiş :cherry:. Ama zorunlu olarak koydum ,para verseniz bir daha koymam:pale: Motorumu seviyorum:p

Ben de PO bulamayınca saf alkol atmıştım Vw 1303'e resmen şahlanmıştı,tutamadım tosbayı, yok öyle bir çekiş :cherry:. Ama zorunlu olarak koydum ,para verseniz bir daha koymam:pale: Motorumu seviyorum:p

nerden aldın ben saf alkom bulmakta zorlanıyorum 20 litre alabileceğim yerler nereler
metanol olursa daha karlı olur benim için etanole de razıyım

eczacıdan aldım bir kaç kere litresi 5 lira diyor onuda bardak hesabı ölçüyor nerdeyse 20litre alamıyorum:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nerden aldın ben saf alkom bulmakta zorlanıyorum 20 litre alabileceğim yerler nereler
metanol olursa daha karlı olur benim için etanole de razıyım

eczacıdan aldım bir kaç kere litresi 5 lira diyor onuda bardak hesabı ölçüyor nerdeyse 20litre alamıyorum:p

Bir arkadaşımdan aldım o da bir kurumda çalışıyor, deşifre olmasın. Bilmiyorum eczaneden başka nerde satılıyor.:silent:
Ne yapacaksın Adanalı,sübaları yakmak mı istiyorsun boşver.:wiinkk:

boy

@ketchup
Arkadaşlar Boy'un tavsiyesi üzerine ben de 1.4 opel corsa aracıma Opet'ten dizel yakıt aldım. Araç şuan çalışmıyor. Tamirci bir arkadaşım, aracın benzinli olduğundan kaynaklanabileceğini söyledi. Boy saol yani!
Arkadaşım sana söyleyecek birşeyim yok.. Ben kimseye benzinli arabaya motorin koy demem.. Uzun zaman önce - o kadar zaman geçmiş ki ne zaman olduğunu bile hatırlamıyorum - benim arabam Opet motorini ile bir depo ile 850 km gidiyor, başka yerden aldığımda 650 km gidiyor demiştim. Sana vermiş olduğum tavsiye mesajını buraya koyar mısın?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar