Çok Geçmiş Olsun
Çok çok geçmiş olsun arkadaşım
Yanlış anlamazsan tavsiyede bulunmak istiyorum hatta bu işe yeni başlamış bütün arkadaşlara, sık sık motor kullanan daha tecrübeli arkadaşlarla toplanıp sohbet etmeye çalışın bu gibi deneyimler yaşamış arkadaşlar dan mutlaka çıkarılacak bir ders edinilecek bir tecrübe vardır ben yaklaşık 10 seneden fazladır motosiklete biniyorum yamaha DT125 ten suzuki hayabusa ya kadar birçok motorum vardı şuanda da F650GS im var ve bu gibi sohbetler insana inanılmaz şeyler katıyo sokakta gezerken bazen dikkat ediyorumda ışıklarda arabaların arkasında kendini araba zannedip bekleyen motorlarmı dersin trafikte takılmış arabaların arkasına dur kalk gidenmi dersin scooter le sahilde bısıklet yolunda gazlayanmı dersin (allah korusun o bısıklet yolundaki logar kapaklarının yarısı yok o küçük lastikle ona bir giren olursa gerisini tahmin etmek bile istemiyorum) ve bunlar yapanların çoğu kasksız yani paylaşılacak çok deneyim var arkadaşlar bence sıksık işi gerçekten iyi bilen arkadaşlarla sohbet ve gezi, yeni başlayan arkadaşları çok çabuk biryerlere getirecektir.