Lanet olsun bende kaza yaptım .....

geçmiş olsun kardeş allah uçak kazası vermesin.mala gelsin cana gelmesin.gerisi hallolur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmis Olsun

geçmiş olsun arkadasım aksam aksam üzdün ama cana gelicene mala gelsin.

geçmiş olsun, motor düzelir önemli olan bundan çıkacak tecrübedir. umarım bundan sonra bi daha başına kötü bir gelmez..

kardeşim gerçekten çok geçmiş olsun
motorun durumunu öyle anlatmışsınki biran bende olayı yaşadım gibi oldu
ama gerçekten cana gelmesin mala gelsin sözü doğru
inan yapılıyor eskisindende güzel oluyor

:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun arkadaşım,
geçenlerde benimde başıma benzer bir kaza gelmişti aynı çizikler bendede olmuştu seni çok iyi anlıyorum.. ama gelen mala gelsin can daha önemli..

Öncelikle çok geçmiş olsun bu kaza yapacağın en son kaza olsun .... motoruna çok üzüldüğünün farkındayım... seni inan bu konuda çok iyi anlayabiliyorum.... keşke bu maddi şeylere karşı tutku ile bağlanmasak keşke... birde teselli, teselli edileni değilde teselliyi edeni tatmin edermiş...gerçekten seni anlayamayabiliriz:pale: yalnız çok üzülme motorunun hasarlı tüm parçalarını yenisi ile değiştirisin aslan gibi olur.... keyifle binersin.... bundan sonra yapman gereken önce yara berelerini iyileştirmek sonrada kafana takılan tüm hasarlı parçaları değiştirip motoruna büyük bir nazar boncuğu takmak..... kazasız sürüşler:)

çookk geçmiş olsun kardeş önemli olan sana önemli bir şey olamaması ama insan kendini kurtarınca malını düşünüyor ister istemez.allah daha beterinden korusun.

gecmıs olsun hocam .... Allah cana vermesın .. kafanı takma ..selamlar

çok büyük geçmiş olsun arkadaşım, :rendeer: en azından sana fazla zarar gelmemiş bunada şükür. en kısa zamanda tekrar motoruna kavuşmak dileğiyle....

Çok Geçmiş Olsun

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım
Yanlış anlamazsan tavsiyede bulunmak istiyorum hatta bu işe yeni başlamış bütün arkadaşlara, sık sık motor kullanan daha tecrübeli arkadaşlarla toplanıp sohbet etmeye çalışın bu gibi deneyimler yaşamış arkadaşlar dan mutlaka çıkarılacak bir ders edinilecek bir tecrübe vardır ben yaklaşık 10 seneden fazladır motosiklete biniyorum yamaha DT125 ten suzuki hayabusa ya kadar birçok motorum vardı şuanda da F650GS im var ve bu gibi sohbetler insana inanılmaz şeyler katıyo sokakta gezerken bazen dikkat ediyorumda ışıklarda arabaların arkasında kendini araba zannedip bekleyen motorlarmı dersin trafikte takılmış arabaların arkasına dur kalk gidenmi dersin scooter le sahilde bısıklet yolunda gazlayanmı dersin (allah korusun o bısıklet yolundaki logar kapaklarının yarısı yok o küçük lastikle ona bir giren olursa gerisini tahmin etmek bile istemiyorum) ve bunlar yapanların çoğu kasksız yani paylaşılacak çok deneyim var arkadaşlar bence sıksık işi gerçekten iyi bilen arkadaşlarla sohbet ve gezi, yeni başlayan arkadaşları çok çabuk biryerlere getirecektir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşım geçmiş olsun...Allah beterinden saklasın....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar