Land ceuiser 250 ısınınca stop ediyor

Merhaba arkadaşlar keeway land cruiser 250 cruiser motorum var motor soğukken mesela sabahları tek marş çalışıyor ancak biraz gidiyorum hafif ısınınca stop ediyor soğuyunca tekrar çalışıyor stop edeceği zaman egzoz patlatmaya başlıyor gazı sona madar açınca pat pat çalışıyor sonra stop ediyor biraz bekliyorum soğuyor basıyorum çalışıyor sonra aynı sorun tekrar ediyor sizce neyden kaynaklanabilir ?

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Kontrol edilecekler arasına benzin pompasını da yaz. Belirtiler aynı.

Benim arkadaşda gsxr750 vardı yıllar önce ikinci motor bundan almıştı kıçı çok savuruyor demişti arka lastik jant kısmında hava kanalı koymamışlar ondan kıçını çok savuruyor özellikle uzun yolda rüzgarlı havada falan demişti ..

Arkadaşlar sorunu kendim buldum benzin pompasındanmış , bunların benzin pompası mekanik çalışıyor , çalışması içinde iki silindir arasındaki plastik manifold'tan bi boruyla hava alarak besleniyor , benim tamircim o boruyu sökmüş ucunu körlemiş , benzin tahliye yerini körlemiş , benzin pompasından karbüratöre giden boruyu çıkardım baktım hiç benzin gelmiyor , daha sonra hortumları yerıne taktım karburatore gıden tarafı acık bıraktım marşa bastım guzel bı sekılde benzın pompaladı , şuan sıkıntısı yuksek devırlerde kesıntı yapıyordu bı elektrıcıye goturdum dun bıraktım motoru , motorun tek çalıştığını söyledi diğer silindir zayıf çalışıyormuş elektrik tesisatını elden geçiricek 2.500 - 3.000Tl arası fiyat çıkar dedi akşamüstü teslim edicek bakalım nasıl olacak sonucu tekrar yazarım, fikirleriniz için hepinize teşşekür ederim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
bı elektrıcıye goturdum dun bıraktım motoru , motorun tek çalıştığını söyledi diğer silindir zayıf çalışıyormuş elektrik tesisatını elden geçiricek

Motor tek silindire düşüyorsa buji pipolarınızdan birinde çatlama, patlama olabilir mi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar