Kymco Xciting 500i R almayı planlıyorum! Yorumlarınızı bekliyorum

Suzuki burgman cidden bir ilah.Fakat bu iR da cidden çok yakışıklı.Eğer virajıda iyi ise düşünebilirim o yüzden böyle bir kıyasa girdim.Ne kadar doğru tartışılır tabi :)

Bi test edebilsem cidden karar vericem.Sanırım yılbasından sonra istanbulda alıcam soluğu.O zaman ne hissettiğimi yazarım :)

downtown 300 :D ii motordur... gayet şık ve modern. xciting ise arkadaşım 250liğini kullandı ve enjeksiyonlu olandan gayet memnundu. ama karbüratorlüleri az sıkıntılı yakıt yönünden.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bu motoru almaya giderken 2 defa geri döndüm denebilir,birincisi ağırlığı ikincisi ise 5-6 lt arasındaki şehiriçi tüketimi,motor güzel ve kuvvetli ama bu iki etkene iyi dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum

Deligibi burgmanı şehir içinde kullandım, öyle virajlara vurup, zorlayıp denemedim! o Yüzden karşılaştıramam...

Tolme evet yakıtı az değil ama çok samimi bir arkadaşım cbf 500 aldı (2006 model karbüratörlü) onunla aynı miktar yakıt tüketiyor! Hani cbf karbüratörden çok yakıyo desen xciting de otomatik sonuçta! Ağırlığı desen ona da alışıyor insan...

BaronMorte downtown hakikaten çok iyi motor,zaten xciting her ne kadar yıllar içinde yenilensede downtown daha yeni tasarlanmış bir motor. ben zaten kampanya olmasa downtown alacaktım ama arada sadece 1000 tl olunca xciting 500iR ye kaydım. Ben aldığımda ÖTV indirimi yoktu! Şimdi downtown çok arada kaldı; 250cclik xciting fiyatı uygun, downtown ise 300 cc olunca indirimden faydalanamıyor e insan "madem o kadar ödeyeceğim bari 500cc olsun" diyesi geliyor.

Bu arada arkadaşlar hem downtown hemde xciting 500 ir nin testlerini "Altın elbiseli adam" adlı programda Barkın bey yaptı. Size yönlendirici olabilir, öneririm youtube da mevcut.

Ezme ben altın elbiseli adamın xcitinig ile ilgili kısmını izledim.Kötü bişi yok gibi fakat virajda kötü demeye getiriyor :) Genede taktım kafaya ben iR ı hadi hayırlısı.

Şimdi herkes ne derse desin sen halihazırda maxi scooter kulanıcısı olarak ve hani burgman gibi bir maxi scooter kullan biri olarak en iyi kararı sen verirsin!

Evet Altın Elbiseli Adam viraj alışını beğenmemişti. Downtown'u da aksine her yönüyle çok beğenmişti, özelllikle de gidişini. 500 cc ile 300 cc bir olmaz tabi ama 300 cc de eğer performansı iyiyse tatmin edecektir. Üstelik yakıt tüketimi de baya bir fark eder diye düşünüyorum.

Kendime alacak olsam terchim Downtown olurdu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2.eli sifir olan bir model aklinda olsun.

deligibi n'aptın? deneme fırsatın oldu mu Xciting'i?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar