bridgestonu hikuzume hocamda kullanıyor fuar zamanında 550tl almış çiftini iyi denk getirmiş. lastikler daha tombul daha güzel görünüyor yakışıyor dedi.zaten ölçü farkı derken eni aynı yüksekliği 10mm büyük yani tek taraftan çamurluğa 10mm daha yakın bizim arka beşik geniş ordan sıkıntı çıkmaz. ön tekerlekte 1 turda 1855mm gidiyorken büyük lastikle 1952mm gider oran orantıyla hesaplarsak 94,7km hızla giderken ibre 90km gösterir. çok fark ediyormuş belkide yanlış hesaplamışımdır formülünü bilen varsa paylaşsın arkadaşlarUfukk eyvallah, çin malı hiç düşünmedim zaten, dediğin gibi akıl karı değil, bridgestone exedra düşünüyorum dediğim gibi kullanıcısı baya var ama ölçülerde sıkıntı olur mu onu bilemedim.
zaten ölçü farkı derken eni aynı yüksekliği 10mm büyük yani tek taraftan çamurluğa 10mm daha yakın bizim arka beşik geniş ordan sıkıntı çıkmaz.
herkese merhabalar yaklaşık 1 hafta önce bende bi venox alarak aranıza katıldım ilk izlenimlerim motor gerçekten güzel kalitesi duruşu insana güven veriyor tek sıkıntım ilk defa cruiser tarzı bi motara biniyorum bundanmıdır bilmiyorum ama yavaş giderken bi sıkıntı yok ama hızlı giderken yada iki kişi binerken hafif bir çukur dahi olsa inalılmaz rahatsız ediyor belime ağrılar giriyor bu neden kaynaklıyo olabilir genel olarak böylemdir bu motorlar üzerinde orijinal lastikleri var bunla alakası olabilirmi yada baktırmam gereken bi yeri varmı ?
arka amortisörün 6 kademe sertlik ayarı var, venox un takım setinde ay anahtarı var, ağırlığa göre kademeyi yükseltecelsiniz düşük ayardaysa çukura girince tak diye vuruyor, kademe kademe arttırarak deneyeceksiniz.
sanirim bir yanlislik var, venox 2007 den sonra tr ye girmedi girenlerde yurtdisi alimli. Bana guvenilir gelmedi nedeni hadi 2011 de sifir bir venox aldi, en az13 bin tl civaridir, km yapmadan neden o kadar zarar etsin?
2007 model temizler 8 civariyken hem de? Arayip sormak lazim tabi.