Kymco kymco venox 250

selam arkadaşlar 5 ay sonra uzun bi araştırmadan sonra kendime bir venox almaya karar verdim.maddi imkanlarım nedeniyle 2. el alıcam ama kaç km de almalıyım 10.000km yi geçmesi veya 10000 olması problem olurmu? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşşekkür ederim..

selam arkadaşlar 5 ay sonra uzun bi araştırmadan sonra kendime bir venox almaya karar verdim.maddi imkanlarım nedeniyle 2. el alıcam ama kaç km de almalıyım 10.000km yi geçmesi veya 10000 olması problem olurmu? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşşekkür ederim..

Olmaz..
O km ler venox için rodajı yeni bitmiş anlamındadır..

Dün yıkadım motoru sırf sen yarın göreceksin diye he :)

Bu arada siteye yazmamıştım şimdi paylaşıyorum:
Venox'um, bu sefer kesin olarak enduroya geçeceğimden ötürü satılıktır..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...km-de-sorunsuz-lastikler-sifir-32519377/detay

Elbette herşeyine kefilim..

Olmaz..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...km-de-sorunsuz-lastikler-sifir-32519377/detay

abi inan senin motor kaçtımı diye hergün bakıyorum sahibindene nerden baksan 2 veya 1.5 haftadır ama şuan o parayı bulmam imkansız 5 ay sonra ehliyetle beraber motoruda alıcam inş. hala satılmazsa üşenmem izmirden gelirim vallaha:)

Olmaz..

@osbourne:

abim pegasso 650'sini satıyor, motorun büyüklüğüne alışamadı. dilerseniz ikinizi bir araya getirebilirim :)

ilan detayları burda:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...so-650-22-500-km-pegaso-650-ie-33462448/detay

abi inan senin motor kaçtımı diye hergün bakıyorum sahibindene nerden baksan 2 veya 1.5 haftadır ama şuan o parayı bulmam imkansız 5 ay sonra ehliyetle beraber motoruda alıcam inş. hala satılmazsa üşenmem izmirden gelirim vallaha:)

Sevinirim değerini bilecek birisine gitmesine valla :)
Kısmet..

@osbourne:

abim pegasso 650'sini satıyor, motorun büyüklüğüne alışamadı. dilerseniz ikinizi bir araya getirebilirim :)

ilan detayları burda:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...so-650-22-500-km-pegaso-650-ie-33462448/detay

Açıkası Aprilia'ya bulaşmak istemiyorum..Malum distrübütör sıkıntıları..Bir de o motor altımda küçük kalıyor..

Zaten motorum da belli ya Africa Twin olacak ya da olmayacak :)
Bir tane AT belirledim işte satılırsa motorum gidip bakacağım parayla..Beğenmezsem temzini bulana kadar motor almam sanırım..O derece Africa Twin diyorum :)

osbourne hocam inanın sizin venox u bende takip ediyorum ama benim şu mct i satamadım ilanı verdim bakalım kısmet

Arkadaşlar bu sabah itibariyle motosikletimi satmış bulunuyorum..
Alan arkadaşım Tolga'ya hayırlı olsun..

Kendisi kısa sürede bu forumda yerini alacaktır..:cat:

Hayırlı olsun. AT den haber varmı ?

Eyvallah..

Valla bugün sabah kasırga varken satın alacak arkadaşlar geldi, görüştük anlaştık, noter moter, arkadaşı evine bırakmak derken eve geldiğimde bilcümle giysilerim su içindeydi..
Sol botumdan 1 tam bardak su, sağ botumdan yarım bardak su boşaltarak eve girdim ve duş alıp yattım :)
AT mate bakamadım yani :mrgreen:

Ama bir tane var ilgilendiğim sen de zaten onu soruyorsundur Eyüp'çüm ben işin latifesindeyim bakma bana :)

Haftasonu bakacağım işte ona..Başka da bulabildiğim yok..O olursa, olur, olmazsa beklemeye devam...Temiz olsun da aceleye gerek yok diye düşünüyorum biraz da..

abicim hayırlı olsun..umarım güzel birtane bulursun enduro, yorumlarını okumak çok güzel oluyor valla :) Sağlıcakla..

abi hayırlı olsun ne yalan söyliyeyim bi hüsrana uğradım ama napalım allah sahibine bağışlasın diyelim:)

abi hayırlı olsun ne yalan söyliyeyim bi hüsrana uğradım ama napalım allah sahibine bağışlasın diyelim:)

Kısmet değilmiş..Venox'a veya çok daha iyi motorlara binersin umarım, teşekkürler..

Hocam satışınız da yeni motosikletiniz de hayırlı olsun, saygılar...

Teşekkürler metci :rendeer:

Bu arada venox kullanıcılarına genel bilgi:

Koruma demiri ve sissy bar olmasa da eğer yan çanta demiri arayan var ise benimle irtibata geçsin..
Sizi yapacak adama yönlendirebilirim..
(İstanbul içi)

Selam Engin,

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Bugün venoxumla ilk gezintimi yaptım tabii ehliyet olmadığı için evin yakınlarında ara sokaklarda dolaştım. Gerçekten sesiyle görüntüsüyle tam aradığım tarzda bir motor. Çok memnunum :)
Alış-verişten sonra beni o fırtınada eve kadar bıraktığın için de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah sende aradığın Africaya kavuşursun.
Tolga

Selam Engin,

Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Bugün venoxumla ilk gezintimi yaptım tabii ehliyet olmadığı için evin yakınlarında ara sokaklarda dolaştım. Gerçekten sesiyle görüntüsüyle tam aradığım tarzda bir motor. Çok memnunum :)
Alış-verişten sonra beni o fırtınada eve kadar bıraktığın için de ayrıca teşekkür ederim. İnşallah sende aradığın Africaya kavuşursun.
Tolga

KAzasız belasız sürersin inşallah..Ehliyet almadan aman diyeyim hiç girme riske..Sizin site çevresi de müsait görünüyordu, dediğin gibi ufak ufak turlarla alışırsın..
Motorla ilgili sormak istediğin, öğrenmek istediğin en varsa hem buradan hem telefondan sorabilirsin..En basit şeyi bile sormaktan çekinme sakın..Ne de olsa bambaşka bir araç bu motosiklet :)
O fırtınayı da hiç unutmayacağım sanırım..Hayatımdaki ikinci aşırı fırtınada sürüş oldu hem de bu sefer artçım vardı :mrgreen:

osbourne üstadımızın motorunu kapmıssın ryuk dostum.. bende o aracın peşindeydim ama bazı sorunlar önüme cıktı.. kısmet sanaymış dostum.. kazasız belasız kullan üstad..
osbourne üstadım motoru sattıgına üzülüyorum.. nedenide seni artık bu topicte cok göremicegimizden.. venox üstüne en bilgili kişi olarak gördüğümden seni, birde topic i hareketlendiren kişi olduğundan bunu söylüyorum... bu arada anladığım kadarıyla motorunu daha alamamışşın.. işallah istediğin gibi bir motor alırsın üstad..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar