Kymco kymco venox 250

merhaba motor severler.... kymco venox ikinci el rodajını tamamlamış bi makine alsam 500 km. direk yol yapabilirmiyim....yada ara vermeden kaç km. yol giderim.uzun bi tur düşünüyorum isteklerimi karşılarmı cevap bekliyorum .... iyi sürüşler.

moto giderde o motor sürüş pozisyonundan biraz yorabilir.. ben binmedim ama caddede süren birini görmüşdüm sürerken oturum pozisyonu racing makinalar gibi dışardan gözle bakınca bu daha iyi idrak ediliyor..

motor gitsin yeter hocam :D

500 değil 1000 km de gider ama sen durmadan 500 km biraz zor gidersin :) sonra 2 gün yataktan kalkamazsın.denenmiştir en fazla 150 km de bir durman lazım sağlıklı yolculuk yapabilmen için.motor üzerinde iken insan vücudundaki kan dolaşımı dengesizleşiyor ,dikkat etmeli anlayacağın.

Motorun sürüş pozisyonunda bir sıkıntı yok..
Ben dün 350 km yol yaptım..

Elim, kolum gayet rahat bugün..Popomda da sıkıntı yok sadece boy uzun olduğu için sırtım kambur duruyordu motorda o yüzden sırtımda hafif ağrı var o kadar..

Uzun yolda motorun performansı harika..
Sabit 120 km hız ile hiç yorulmadan, sıfıra yakın titreşimle uzun mesafeler kat etmek mümkün..

Çok keyifli bir makine gerçekten..:cat:

Motorun sürüş pozisyonunda bir sıkıntı yok..
Ben dün 350 km yol yaptım..

Elim, kolum gayet rahat bugün..Popomda da sıkıntı yok sadece boy uzun olduğu için sırtım kambur duruyordu motorda o yüzden sırtımda hafif ağrı var o kadar..

Uzun yolda motorun performansı harika..
Sabit 120 km hız ile hiç yorulmadan, sıfıra yakın titreşimle uzun mesafeler kat etmek mümkün..

Çok keyifli bir makine gerçekten..:cat:

Osbourne makina yeni mi? Ben sanki sende farklı bir motor hatırlıyorum?:silent:

Hadi hayırlısı o zaman, güle güle kullan. Kazasız,belasız eskit.

Bence sana daha iyi gitmiş zaten. Önceki MCT miydi?

Hadi hayırlısı o zaman, güle güle kullan. Kazasız,belasız eskit.

Bence sana daha iyi gitmiş zaten. Önceki MCT miydi?

Evet..

Öncesi
12933_190654326786_547376786_3528676_3146466_n.jpg

Sonrası
img0750w.jpg

:mrgreen:

Son düzenleme:
budur abicim resimler gerçeği ortaya koyuyor ::)))
aklı olan, kafası çalışan gider VENOX'a biner!!!!!
10 puan 10 puan 10 puan...................

güzel bende caddede çocukda gördüm ama o tıfıl bir şeydi racing sürer gibi depoya yapışmışdı hoş dış görüntü olarak güzeldi :D farklıydı bende bu motor böyle sürülüyor herhalde dedim :mrgreen:

mct daha mı büyük sanırım mct de daha bir tok durmuşsun diğerinde biraz motor sanki altında ufak kalmış

güzel bende caddede çocukda gördüm ama o tıfıl bir şeydi racing sürer gibi depoya yapışmışdı hoş dış görüntü olarak güzeldi :D farklıydı bende bu motor böyle sürülüyor herhalde dedim :mrgreen:

mct daha mı büyük sanırım mct de daha bir tok durmuşsun diğerinde biraz motor sanki altında ufak kalmış

ha, mct daha mı büyük???
venox, mct nin neredeyse 1.5 katı uzunlukta..

mct de oturduğum yere, dizlerimin kırıklığına bir baksana..
venox'un gidonu daha alçak diye öyle gelmiştir..

OSBOURNE;
kardeş fotoğrafların harika çıkmış... allah kaza bela yüzü göstermesin....

osbourne, bu sektörde cc büyütmek usuldendir :) 10hp artış kısa süre sonra tatmin etmemeye başlarsa kafandaki yeni segment ve tarzın planı belirdimi? 250cc deki bu hamleden maddi zararın ne boyutta merak ettim? Saygılar. :bounce:

OSBOURNE;
kardeş fotoğrafların harika çıkmış... allah kaza bela yüzü göstermesin....

Teşekkürler Ayberk'çim..Eyvallah..

osbourne, bu sektörde cc büyütmek usuldendir :) 10hp artış kısa süre sonra tatmin etmemeye başlarsa kafandaki yeni segment ve tarzın planı belirdimi? 250cc deki bu hamleden maddi zararın ne boyutta merak ettim? Saygılar. :bounce:

Bu motoru satacağımı sanmıyorum aslında..Bir sonraki motor %99 H&D Fat Bob ya da Fat Boy olacak..
Maddi zarar diye bakmamak lazım böyle hamlelere :mrgreen:

vallahi kardeşim ben geçen ay 40 tl'ye fulledim depoyu, suana kadar 300 km yol yaptım ve halada depoda yeterinde benzin var....tahminim 400 km'yi doldurucak gibi geliyor bana inş. :)

Herkese slm. Ben de artık venox kullanıcısıyım.Sizlere birkaç sorum olacak. Koruma demiri ve Sissbar Ankara da yaptıracağım bir yer var mı? Alarm takılabiliyor mu? Bu motorla ilgili nelere dikkat etmeliyim(Yağını şukadar km de şu yağla değiştir gibi... ) Yardımlarınızı bekliyorum.

aramıza hoşgeldin kardeşim... vallahi öncelikle alarm konusunda bir bilgim yok ama motora su deil antifriz koyman gerekiyor!!! fren ayarları ve zincir ayarıda önemli...

Selam arkadaşlar
Venox'umu alalı1 ay kadar oldu, ehliyet olmadığı için şimdilik kısa aralıklarla mahalle aralıklarında deniyorum.
Sisibar ve koruma demiri nereden buluruz, fiyatları ne kadardır?Yurtdışında Spaan marka olanlarını beğendim ama burada bunları bulamayız sanırım. İzmir'de olupta bunları yaptıran oldu mu?
Sis farı nasıl taktırırız bu motora? Daha önce hiç motor tecrbem olmadığı gibi, nereden ne alınır yada yaptırılır onuda bilmiyorum malesef. Örneğin koruma demirini kromajcıda mı demircide mi tornacıda mı yaptırırız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar