"bende de silverwing vardı 600cc lik makinelerin ikinci eli değil ama şehir içi yakışı fazla ve yedek parça bakımı çok pahalı en basitidinden gv 650 nin bir kayışı 1.5 milyar bir beyni bozulsa 3 milyar bir debriyaj takımı 250 tl bunalr işçilik olmadan fiyatlar... birde bu fiyatlara işçilik eklerseniz rakamlar fırlıyor.."
logaritma kardeşim bence uçmuşsun.gv 650 nin beyin takımı 800 tl civarında,kayışı da 1000 tlnin altında diye biliyorum.düzeltmekte fayda var.venox 250 lik cruiser tipi motorlar içinde gv250 ile başbaş niteliklere sahip tip olarak farklı ve çekici bir motordur.alınınca baş ağrıtmaz.
sevgili arkadaşım bu iş bence ile sence ile olmuyor eyer varsa resmi bilgin koy ortaya yoksa böyle argo uçmuşsun gibi konuşmalarla bir yere varılmaz..
ara bakalım kanuni yi yada global motoru söyle gv 650 im var de beyni yandı yeni beyin lazım de fiyat ne kadar de
sana diyiceklerinide söyliyim elimizde yok fabrikadan getirtiriz fiyatıda 1600$ falan diyicekler buda üç aşağı beş yukarı 3 milyara tekabül eder
buyur gt 250 nin beyninin fiyatı
http://www.sahibinden.com/s_t_250_n...492605WQQpXQQdisplayitem&keyword=gt 250 beyin
allahın 250 cc lik motoru nun beyin fiyatı 850 tl iken gv 650 nin fiyatı 800 öylemi yani daha ucuz o zaman hiç beklemeyelim 600 lük 1000 lik motorlara geçelim biz...
bir şeyleri var sayımla konuşmamak lazım bilgi sahibi olmadan kayış fiyatında da yanılıyorsun..
forumda eko75 nickli arkadaşın yazısı var gv650 si var kayışı kopdu ve servisin o zamanın parası bundan 2 ay öncesi sırf istediği fiyat işçiliksiz kdv siz 900 tl işçilikle kdv ile sen hesap et.. kuralkanın istediği fiyat 1200 tl
şu anda bu rakamlar 1500 tl civarında..
buyur bu da konusu
http://www.motosiklet.net/forum/teknik-bilgiler/59320-hyosung-gv-650-aktarma-kayisi-koptu.html
benim kankamda gv 650 var debriyaj takımını 350 tl ye yeni değiştirdik dışarda ustaya servis bizden 500 tl istedi ayrıca beyin kayış sohbetlerinide ettik servisle ordan çok iyi biliyorum
600 lük alete geçersen masraf allahın emri 3 misli artar bende silverwing vardı bir servise gir çık bir şeyde yapmıyorlardı 300-400 param gidiyordu benim motorum gibi motorlarda ustaya gitmiycek motorlardı hassas motorlardı illa resmi servis isteyen motorlardı
o yüzden diyorum türkiye koşullarında en ideal bence 250 lik güzel bir motor ama fiyatları makul olmak kaydıyla venox un fiyatı bence gereksiz bir pahalılıkda tıpkı gv 250 gibi oda öyle bunların yarı fiyatına 2-3 milyara keeway in v motorlu super shadow ve bisanın roadstar gibi güzel sorunsuz sıkıntısız v motorlu kendini ispatlamış modelleri var..
saygılar