Kymco Straight

Arkadaşlar biz Kymco Straight almıştık aldığımıza pişman olduk.

Motor 150'lik olmasına rağmen yolda 100 lük motorlar bizi çok rahat geçiyordu.Motorsikletde amortisör diye bir şey yok neredeyse. SAdece durduğu zaman yaylanıyor, yolda kasislere nasıl girersem öyle çıkıyorum. 70 km hız'dan sonra motor kendini acaip bir şekilde titremeye alıyor ve kullanıcı çok rahatsız ediyor. Benim hesaplarıma görede Km'de 240 Kr yakıyor. bu yüzden alacak olanlara hiç tavsiye etmem.

Motorunuzu sıfırmı aldınız bilmiyorum ama bu kymco straight 150 nin problemi değil sizin elinizde bulunan motorun problemi. Sıfır almadıysanız önceki sahibi belliki canını çıkarmış bakımsız bırakmış motoru. Lakin sıfır aldıysanız garantiden sorunsuz bir şekilde tamir edilir.

Motoru sıfır aldım ve satışdan sonra hiç ilgilenmediler. Artık bayiiden mdr bilemem.

ilginç bir konu olmuş o motor hakkında hiç duymamıştım ama olabilir sonuçta fabrikasyon her ürün birazda şans işi oluyor bu motosiklette de öyle cep telefonu vs vs.. Aynı.

Satış sonrası hizmetinden ben memnunum açıkcası. Bu zamana kadar ne dediysem 2 etmediler hallettiler maalesef bayiiler ve servisler şehirden şehire bazen ilçeden ilçeye bile değişebilir..

Not: bakımı rodajı tam yapılmamış yada yanlış yapılmış veya motoru sık sık sıkıştırılmış bir motorsiklet de çok problem çıkarır size önerim bayinizi değiştirmeniz ve her yapılan bakım onarımın fişini faturasını vs iyi saklamanız ve eğer 4 yada 5 den fazla (en doğrusu garanti kitapçığında yazar) problem varsa motosiklette maldan yararlanılamamakdan para iadesi söz konusu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar