KYMCO QUANNON&RTR160 vs

KYMCO QUANNON modelini çok beğeniyorum ama Türkiyeye gelmiyor, Apache RTR160 Türkiyeye gelmiyor, neden bazı modeller, özellikle Avrupada ilgi görüp düşük fiyatlı olanlar bize uğramıyor? Forumlardan okuduğum kadarı ile örneğin KYMCO QUANNON modeli gelse çok kişi bu modeli Honda Cbr125 yerine tercih edecektir benim düşüncem ama gelmiyor işte.:pr:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
1237937kymco_quannon_125_598p.jpg

Güzelmiş gerçekten. :rendeer:

ticaret ve sanayii bakanlığı uygunlu belgesi vermediği için türkiyeye gelemiyormuş.bi bayinin bana söylediği buydu.ne derece gerçeklik payı var bilemem ama güzel motormuş.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Hangi akla hizmet uygunluk belgesi vermemişler acaba? Neyini beğenmemişler? Çok merak ediyorum. Sanki böyle şeylere çok dikkat ediyoruz da... :farao: Neyse susayım ben...

Hangi akla hizmet uygunluk belgesi vermemişler acaba? Neyini beğenmemişler? Çok merak ediyorum. Sanki böyle şeylere çok dikkat ediyoruz da... :farao: Neyse susayım ben...

uygunluk belgesi falan safsata,bende bu tarz ıslerle uğrasıyorum ve turkıye'ye uygunluk belgesi verilmemesi gereken o kadar cok sey ıthal ediyoruz kı saymakla bıtmez! bu firmaların satış polıtıkalarıyla alakalı malesef ulkemızde motor denılınce kalın tekerlı yuksek hacımlı makınalar rağbet görüyor. ara model diye adlandırılan bu tarz makınlar sırf dusuk fiyat ve talep azlığı nedeneiyle getirilmiyor diye düşünüyorum.

Ben de bilmeyenler için özelliklerini yazayım:

Tek silindir (dört zamanlı)
13 beygir (9500 devirde)
10nm torku var (8500 devirde)
Karbüratörlü
Hava soğutmalı
5 vites
136 kilo ağırlığında
ön lastik 110, arka lastik 140. iki teker de 17inç
ön ve arka frenler tek disk
dijital kadran, analog devir göstergesi..

özellik olarak cbr ile kafa kafaya. ama kalın arka lastik delileri bu makineyi tercih edeceklerdir çünkü arka lastik 140 ve çok doyurucu duruyor.. (cbr da 130 diye biliyorum ama yanılıyorsam düzeltin)
bence getirsinler bu makineyi.

Kymco0.jpg

fiyat olarak biraz yüksek kalıyor yanılmıyorsam avrupada satış fiyatı yaklaşık 3000 euro.. bunun türkiye ye geldiğini düşünün, vergisi ıvırı zıvırı ile kendi katagorisinde yüksek kalıyor gibi...

Şu kasaya 250 cc'lik motor koysalar ne olur acaba... :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cimrilikten yapmıyolar iskeleti birazdaha sağlamlaştırsalar 250cc lik bi motor bindirseler kapış kapış gider..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar