kymco nasıl bir scooter?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar scooter almayı düşünüyorum, aklımda honda ve kymco var, honda activa ve honda beat'ler biliyorsunuz ön ve arka frenler kampana, ve sanıyorum lastikleride şamrelli, bugün kymco'nun sitesini inceledim, tüm scooter modellerinin ön ve arka frenleri disk, ve tubless lastikli, fiyatlarıda honda'nın scooter lerine yakın ama, aklıma takılıyor acaba motorun sağlamlığı ne kadar? kymco'nun sizce kalitesi nasıl?, sizce en güzel ve en sağlam olanı kymco'nun hangi modeli? like ve agility düşündüklerim içinde, kymco kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler:rendeer: çok soru sordum kusura bakmayın:mrgreen:

son bir not: istediğim scooter 125 ve 150cc arası olmasını istiyorum, yorumlarınıza yardımcı olmak için

Kymco'nun scooterleri cok guzel ve Saglam. Tabi iyi bakarsan. Ama Agility Adlı Modelinde Amartsor Yok gbi bişey. Cok cabuk Patlıyor. Arkadasımda wardı. Onun Yüzünden Bıktı motordan. Taş gibi. Tabi Agility'lerin Yeni Kasasını bilmiyorum tam olarak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Agility city ,Agility'den bambaşka bir scooter,süspansiyonu daha konforlu,Agility gibi go-kart sertliğinde değildir.

ben kısa br süre kullandım city 125 modeli süper konforlu ama koltuk biraz sert geldi bana,çekiş güzel 180 kg rahat çekiyor,belki yeni oldugundan olabilir tabiki.ama süper 8 başka bir güzel.ama boyun uzun ise biraz sıkıntı çekersin

süper 8 özelliği
Max. Güç (Hp/d/d) 9.6 / 8000
Max. Tork (Nm/d/d) 9.3 / 6000
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana

city 125 özelliği
Max. Güç (Hp/d/d) 9.5Bg / 7500dev/dk
Max. Tork (Nm/d/d) 9.8
Frenler Ön / Arka Disk / Disk gördüğün gibi arada fazla fark yok ama estetik fark fazla.honda kalitesi belli ama estetik dersen motor çok tabi

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kymco alıcaksan kesınlıkle super8 derim gerek lastiklerinin buyuklugu açısından gerek gorunus bakımından gerekde yakıt açısından kesinlikle super8 derim

Kymco'yu gözün kapalı alabilirsin. Hayrettir, bir tane "Honda ile Kymco kıyaslanır mı ?" diyen çıkmamış.

Super Moderator
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar