geçmiş olsun topladıktan sonra çalıştığını görmek en büyük moral heralde :cat:
Havalara uçtum diyebilirimSonradan stop edip karbüratörün bozuk olduğunu hatırlattı ama eve kadar geldim mutluyum bayağı bi.
Seninki biraz karadeniz fıkrasına benzedi. Karbüratör bozuk dediler motoru indirdin.:cherry:
Şaka bir yana sonuçtan memnun olduğuna göre sorun yok. Bu duruma bende sevindim. Hem senin adına. Hamde kendi adıma. Çünkü benim CK125 daha 17 bin km de. Daha çok uzun bir ömrü var demektir.
Karbüratörü iyi bir ustaya yaptır. Çünkü düzgün çalışmazsa motorun tadı kalmaz.
Tamir resimlerini eklemen iyi olmuş. Artık CK125 konusunda epey tecrübe edindin. Bir sorun olursa sana sorarız. Ama benim CK 125' in sorun falan çıkaracağı yok. Ne satabiliyorum. Nede motor sorun çıkarıyor. 250cc'ye terfi edemiyorum bir türlü. CK250 olsaymış titreşim falan hiç önemsemezdim. Benim tek favori motorum olurdu.
Kazasız belasız iyi sürüşler...
Motor şakırtılı çalışıyorsa sübaplar gevşek demektir.(Bildiğim kadarıyla) Bu durumda motorun çekişi düşer. Bence hiç üşenme tekrar ayarla. Silkar tercümeyi doğru dürüst yaptırmamış galiba dökümanların bir yerinde 0.08 başka bir yerinde ise 0.06mm olarak geçiyor. Bu konuda servisin dediğine göre yani 0.06 ya göre ayarlamakta fayda var. Hazır açmışken keşke sübap yaylarını değiştirseydin.
Sübab yaylarına baktık sorunsuz gibi hocam. Ben bütün değerlerdende sıkı bir değer yaptım 0.05 gibi. Çekişte sorun yok deli gibi gitmeye başladı eskiden böyle gitmezdi. Rölanti falanda sabit artık. Yarın olmazsa tekrar ayarlarım![]()
Aşağıdaki bilgiler faydalı olabilir.
Supap sesleri ve sebepleri:
Supap sesleri; supaplar civarından gelen şıkırtı sesleridir. Ses daha tiz ve nettir supap yakınından rahatlıkla duyulabilir.
Sebepleri şunlardır:
1- Supap boşluğu fazla olduğu için “şık şık” sesi vermektedir. Supaplar ayarsızdır. Hidrolik iticili supaplarda iticiler arızalıdır. Supap itme çubukları yahut supap manivelaları (külbütör) eğilmiştir.
2- Bilhassa üstten supaplı motorlarda supap tertibatının yağlanması yetersizdir.
3- Supap tertibatının herhangi bir yerinde aşınma vardır. Özellikle külbütör uçları oyulmuştur. (Uçlar taşlanır).
4- Supap yayı kırıktır.
5- Supap yayları zayıftır.
6- Supap yayları sıkışmıştır.
7- Supap sapıyla kayıt arasındaki boşluk fazladır. Supap kayıtı yenisiyle değiştirilir.
8- Eksantrik milde kam yüzleri bozulmuştur.
9- Supap kayıtları içinde supap sapları incelmiştir. Supaplar değiştirilmelidir.
10- Supap yüzü ekseni sap ekseniyle aynı değildir. Supap taşlanır.
11- Supap yuvası ekseni supap sapı ekseniyle aynı değildir. Supap yuvası freze edilir.
12- Üstten supaplı motorlarda supap kapağını fazla sıkmak normal supap sesini çoğaltır.
Olmazsa yayları da alıp onları da değiştiririm hocamSorun yok gibi bi süre sesle kullanırız, gevşek sübab iyidir diye biliyorum ben
![]()
Arkadaşlar MZ251 Farını taktım. Birazcık rütuşla oturdu yerine. Tipi çok güzel oldu, aydınlatması ise mükemmel. Kısalarla giderken karşıdan gelen arabalar selektör yapıyor sanırım uzunları kapat diye.![]()
foto isteriz
merak ettim nasıl olmuş, bende çok şikayetçiyim ya aydınlatmadan
Beyaz ampul kullanıyorum. Gece karanlığında da sürüş yaptım. Aydınlatma sorun yaratacak bir zayıflıkta değil. Fakat güclü de değil. Ben ek olarak sökülüp takılabilen ledli far kullanıyorum. Her zaman da gerekmiyor.
Yine de foto isteriz. 55W ampul ile akünün durumu nasıl gidiyor en çok onu merak ediyorum. İyi sürüşler...
Doğruyu söylemek gerekirse km saati yakışmamış. Far ise pek seçilemiyor. Zaten önemli olan iyi aydınlatması.
Şöyle bir şey ayarlasaydın...(Fiyata dikkat)
http://cgi.ebay.ie/KAWASAKI-KLE-500-CLOCKS-SPEEDO-UNIT-KLE500-93-/110586106334?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item19bf7211de
Beyaz ampul kullanıyorum. Gece karanlığında da sürüş yaptım. Aydınlatma sorun yaratacak bir zayıflıkta değil. Fakat güclü de değil. Ben ek olarak sökülüp takılabilen ledli far kullanıyorum. Her zaman da gerekmiyor.
Yine de foto isteriz. 55W ampul ile akünün durumu nasıl gidiyor en çok onu merak ediyorum. İyi sürüşler...
takılıp sökulen ledlerın bır resmını koyabılırmısn acaba
![]()
Benim takometrem gibi 10 km fazla göstermiyor
CK125 Yedekparça fiyatlarını ebay'dan araştırırken fiyatları görünce Türkiye motosiklet ithalatçılarının insanları nasıl söğüşlediğini daha iyi anladım. CK125 benzin deposu ebay da 35 euro.
Silkar'ın Türkiye'de sattığı fiyat ise 287 dolar. Aradaki uçurum ise bizim öpülme payımız.