Kymco Kymco CK 125 hakkında herşey...

ben de küçük bir iki masrafından dolayı(lastik vs.) 1.100e kadar düşürmüştüm fiyatı. satılmadı kaldırdım ilanı.

Ama şunu anladım fiyatı düştükçe insanların aklında soru işareti oluşuyor o yüzden bir daha ucuza koymam.

Ybr 125 ile karşılaştırıp parça fiyatlarını yüksek buldukları için, pek ikinci eli olan bir motosiklet değil sanırım ck125.

rmn

Aranıza yeni katıldım, öncelikle herkese selamlar.

Ben de kymco marka motorunu severek kullananlardanım. 2000 model movie 125 im var. Ancak şu an yurtdışındayım ve motor arkadaşımın garajında yatmakta. Düşündüm taşındım, memlekete geri döndüğümde bir maxi scooter a terfi etmeye karar verdim.

ilgilenen arkadaşlar olursa bana ilandan(link) ya da elektronik posta([email protected]) yolu ile iletişime geçebilirler. Motor 4 aydır yatıyor aküsü bitmiştir.. fiyatı ve detayları ciddi düşünenlerle konuşuruz.. motor şu an İstanbul/Mecidiyeköy/Gülbağ'da.

Aranıza yeni katıldım, öncelikle herkese selamlar.

Ben de kymco marka motorunu severek kullananlardanım. 2000 model movie 125 im var. Ancak şu an yurtdışındayım ve motor arkadaşımın garajında yatmakta. Düşündüm taşındım, memlekete geri döndüğümde bir maxi scooter a terfi etmeye karar verdim.

ilgilenen arkadaşlar olursa bana ilandan(link) ya da elektronik posta([email protected]) yolu ile iletişime geçebilirler. Motor 4 aydır yatıyor aküsü bitmiştir.. fiyatı ve detayları ciddi düşünenlerle konuşuruz.. motor şu an İstanbul/Mecidiyeköy/Gülbağ'da.

Aramıza hoşgeldin. Aynı mesajı satmak isteyenler topiğinde de yazarsan daha kolay alıcı bulabilirsin.

Ck 125'imle 10000 km.yi geride bıraktım. Bu mesafeyi geride bıraktığım iki yıla baktığımda motosikletimden çok memnun olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. İlk aldığımda benzin depo kapağı ve konjektörü bozuk gelmişti. Bu parçalar garantiden değişmişti. İki yılda sadece 1 kere arıza yaptı. Marş rölesi bozuldu. Onda da Ayak ile çalıştı. Marş rölesi değişti. Bunun dışında sadece 1 basmada marş aldı.
Kazasız belasız yeni 10000 km.leri geride bırakıp buradan duyururum inşallah. Hepinize iyi sürüşler.
14112009.jpg

bi resimde benden su formu canlandıralım biraz
image00011m.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:32 ----------

olmadı sanırım
url]

yakalama değil bende hastalı bu tüm seriler vardı ama remini bulamıyorum arabamda cekiyorum

arkadaşlar bu motorla en fazla sene ve kaç kilometre yol yaptınız kimler kaç km de motor yaptırdı distiribütör veya fabrika bilgilerini önemsemeyin hepsini toplasanız orkestra yaparsınız :) herkes ayrı çalıyor sazı

Bende pek çok motorla ilgilendim.. Bu ilgilenmelerimden çok şey öğrendiğmi söyleyebilirim.
Kymco CK ile ilgilide çok olumlu yazılar okudum.. Benide tek düşündüren de parçalarının pahalı oluşu idi.. Genelde de ortalama olarak çoğu motorda benzin kapağının arıza vermesidir. 2. eli yok gibi..

Benzin depo kapağı sıfır motoru aldığımda arızalı geldi. Garantiden değişim için 4 hafta bekledim. Parçalar geç de olsa geliyor. Parça fiyatlarının pahalı olduğu doğru. Örneğin Benzin deposu 288 Dolar. Karbüratör 243 Dolar. Parçaları Yamaha'dan daha pahalı. Ama sağlam ve sorunsuz bir motosiklet.

merhaba arkadaşlar,
ck 125 var bende.
aranızda ck 125'i olup, arka teker rulman değiştiren var mı?

Benzin depo kapağı sıfır motoru aldığımda arızalı geldi. Garantiden değişim için 4 hafta bekledim. Parçalar geç de olsa geliyor. Parça fiyatlarının pahalı olduğu doğru. Örneğin Benzin deposu 288 Dolar. Karbüratör 243 Dolar. Parçaları Yamaha'dan daha pahalı. Ama sağlam ve sorunsuz bir motosiklet.

YBR nin benzin deposuda 148 € , karburatör ise 103,40 € (Bkz: http://www.ybrclub.org/forum/viewthread.php?thread_id=605 )..
pekte farklı değil..?:rendeer:

var ben :) arka tekerlek çıkıcak gibi sekiz çizmeye başladığında anladım ve özel bir serviste değiştirdim. 50 tl tutmuştu.

valla dostum, benim arka teker çok sallanmıyo. rulman orjinal mi yedek parçacıdan mı aldın? kaç numara rulman taktılar diye sorucaktım.

valla dostum, benim arka teker çok sallanmıyo. rulman orjinal mi yedek parçacıdan mı aldın? kaç numara rulman taktılar diye sorucaktım.

selam az beklersen kymco sitesinden pdf sini indirip numarasını söyleyebilirim sana. fakat bir şey tavsiye edeceğim benim dediğim marka rulmanı al olur mu:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------

baktım arka teker den 2 rulman çıkıyor. bazı motolarda dişlinin orda da oluyor toplam 3 fakat ck 125 te 2 tane.

numaraları arka teker için 6303 2rs. ön teker in kiler ise 6301 2rs .

rulmanlarını değiştirirken mutlaka tekerin 2 yanındaki toz keçelerini de değiştir yoksa su alıp rulmanlarını bozar.

rulman olarak sayacağım markalardan alırsan ömür boyu eskitemezsin bir daha rulmanları

6303 ddu nsk marka
6303 2rs nachi
6303 2rs ntn veya koyo
6303 fag veya skf made in germany yazmak şartıyla

bunların haricinde herhangi bir marka rulmanı da taksan 20-30 bin km kullanabilirsin ayrıca

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar