Kymco Kymco CK 125 hakkında herşey...

geçenlerde arka tekerleğimin yalpaladığını hissettim özellikle yüksek hızlarda ve artçıyla birlikte. sonra gitgide artmaya başladı. lastik kontrolu,zincir ayarı,jant derken çözemedim. sonra ustaya götürmeye karar verdim. gördüğü gibi bilya sağılmış dedi. motoru kaldırım lasiği sağa sola çekince görüldü ki gerçekten sağ ve sol bilyalar dağılmış.

sizinkilerde dağılmak üzere olabilir.

arkadaşlar kazalı kymco ck 125 imi 500 tl ye satıyorum bilginiz olsun isteyen olur falan....

geçmiş olsun. ne zaman nasıl oldu? umarım senin birşeyin yoktur. motosikletin resimlerini atabilirsen müşteri bulmak kolaylaşır.

arkadaşlar bugün benziliğe gittim lastik basıncına bakayım diye hava makinasının yanına gittim ama kac basacamı hatırlayamdım ck 125 laere hava olarak ne kadar basıyorduk

arkadaşlar ck 125 ime ybr kafa grenajı taktrmayı dusunuyorum bır arkadaşta gördum hoşuma gitti sizin yorumlarınıza ihtiyacım var

motorun üzerinde çok küçük olarak ön teker için 1,75 bar arka teker için 2 bar yazıyor.

28 psi doğru değer, 2 bara karşılık geliyor, fakat ön tekere 24 psi daha makbul motorun üzerinde yazdığına göre.

arkadaşlar ck 125 ime ybr kafa grenajı taktrmayı dusunuyorum bır arkadaşta gördum hoşuma gitti sizin yorumlarınıza ihtiyacım var

YBR kafa grenajı güzel bir şey değil ki yakışsın. Bence Kappa KA 780 N grenaj siperlik yakışır. Oda çok pahalı(450TL).

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 PM ----------

demedi demeyin bu motor dağılır :p

Her araç gibi motosikletlerde zamanla dağılır. Daha sıfırken dağılma rekoru ise Hyosung'larda.

servisleri aradım sordum bugün akşam ön teker için 28 arka teker için 30 veya 31 dediler
sinan arkadaşımız 24 yazıyor demiş nerede yazıyor arkadaşım ben biraz önce baktım ama göremedim

resmini yüklemeye çalıştım ama becerebildiysem bakalım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------

resim biraz küçük olmuş ama orada arka ayaklığa yakın yerde küçük bir uyarı levhası var işte orada basınç değerleri ön ve arka teker için ayrı ayrı yazıyor. hatta orada bir ve iki kişi için değerler verilmiş.

arkadaşlar fiyat bakımından bende ybr , cbf ve tvs ye değil ck ya ve windy's e bakıyorum bu motosikletin titreşim varmı varsa kaç bin devirde başlıyo vede titreşimsiz en yüksek hızı kaç kmh ve max. hızı kaç kmh (uzun yolda rahat kullanım için hız tutkunu oldugum için değil) cevapları bekliyorum saygılar.....

Ck ve Apachede tireşim diğerlerine göre daha fazla. En az Cbf ybr ama kullanıcıları windyS'te çok az olduğunu söylüyor.

kymco ck 125 seni titreşim olarak biraz rahatsız edebilir, diğer makinaları kullanmadım onlar için birşey diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar