Benim kastettiğim işte bu, acemi60 arkadaşın verdiği linkteki gibi sıfır motor axesse vade farksız 12taksit ile 2150TL iken 1500 civarı ikinci el almak mantıklı değil
barannet; siz baktınız mı peki hangi viteste kaç km/s yaptıgınızı?[/QUOTE' Alıntı:Ben bakmadım. Ama tecrübelerime göre bu motor sağlıklı olarak en fazla 8000 devirde çalışıyor. Bu da yaklaşık 100km/h hıza tekabül ediyor. 8000 devir geçildiğinde titreşimin epey artıyor. 5. viteste 140 gördüm diyen var. Ama nedense bu kişiler kısa sürede motorunu satma ihtiyacını duyuyor. KYMCO servisi ve kaliteli bir usta tanıyorum. Adam bu motor çok güzel. Ama eğer uzun kullanmak istiyorsan 90-100 km/h 'yi geçme diyor. İyi sürüşler.
Oh be bu başlık sonunda hakettiği ilgiyi görüyo çok sevindim. Bütün kullanıcılara kazasız keyifli sürüşler.
arkadaşlar benim ck125 ayak marşıyla çalışıyor normal çalışmıyor, bundan iki ay önce yine böyle olmuştu servis akü boşalmış dedi şarj etti sorun halloldu ama yine aynı durumla karşı karşıyayım, motor daha 6 aylık 2000 kmde. Problem hakkında fikri olan var mı?
Teşekkür ederim pazartesi yine servis yolu göründü. Peki aküde ki problem ayak marşı ile çalışmaya etkisi olurmu yani yolda kalır mıyım?
ck'125'in 500'km bakımlarını yaptırdım..yağı değişti,buji değişti,hava filitresi temizlendi,sağı solu sıkıldı kontrol edildi, sorun yok yola devam :cat:
Ben bakmadım. Ama tecrübelerime göre bu motor sağlıklı olarak en fazla 8000 devirde çalışıyor. Bu da yaklaşık 100km/h hıza tekabül ediyor. 8000 devir geçildiğinde titreşimin epey artıyor. 5. viteste 140 gördüm diyen var. Ama nedense bu kişiler kısa sürede motorunu satma ihtiyacını duyuyor. KYMCO servisi ve kaliteli bir usta tanıyorum. Adam bu motor çok güzel. Ama eğer uzun kullanmak istiyorsan 90-100 km/h 'yi geçme diyor. İyi sürüşler.