Kymco Agility 125

Hayırlı olsun çok güzel bir scooter almışsın...çok şirin ve kaliteli...hatta belki de keşke benimde bitane ondan olsaydı:bounce: (hoş benim arn hiç sorun çıkarmadı ama yinede çinliler hakkında o kadar şey okuduktan sonra biraz tereddütle biniyorum)

Kymconun çinliler ile alakası yok Kore malı son derece sağlam bir motor. Çok memnun olacağını sanıyorum.

arkadaşım hayırlı olsn kazasız belasız:) sitede kymco agility 125 için çok arama yapmıştım ama istediğim şekilde içeriğe sahip olamamıştım artık senden bol bol resimlerini ve tecrübelerini ayrıntılı şekilde bekliyoruz:)

sencetyn kardeşim slm olsun tekrar. kymco kore malı değil taiwan malı. ve gerçekten çok kaliteli bi marka olduğu yönünde pek çok duyum aldım.bu marka türkiyede reklamasyona fazla önem vermemesinden maalesef çok tanınmıyor fakat aldığım bayide yamaha sygnus rs den daha kaliteli bi motor olduğunu söylediler. fiyatıda daha cazip. ayrıca çok güçlü bi motoru var 9 hp ki bu çok iyi şimdilik motoru fazla zorlamıyorum ve zaten hız da sevmiyorum. kazasız belasız sürüşler dilerim herkese...

bu arada resim nasıl ekleniyor ben bilmiyorumda. bilen varsa bana söyleyebilirmi...:)

Son düzenleme:
Hakan kardeş haklısın Tayvan malıydı. Kara şimşek gibi duruyor motorun tekrar güle güle kullan Antalyalılar motorlarını süslemeye çok meraklılar sende birşeyler düşünüyormusun motoruna?

teşekkür ederim sencetyn. aslını sorarsan orjinal halini değiştirmeyi pek düşünmüyorum. bu hali inanılmaz çekici geliyor bana. şu anda 200 km ye geldim ve hiç bi sıkıntı yok... nazar değmesin de:)) hayati kardeşim sanada teşekkür ederim resim ekleme için yardım konusunda. keyifli sürüşler allah kaza bela vermesin....

tüm hayırlayan arkadaşlara ayrıca tek tek teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Benimde motor almadan önce düşündüğü bir motordu.Bellimi olur belki birde bundan alırız zamanla:)

eastblood kardeşim slm.. ben daha yeni denedim. motor 220 km de. ve 1 depo benzin ile yaklaşık 155km gittim. herkese hayırlı sürüşlerr

:bounce: Ben de erdo2002 gibi scooter a dönmeyi düşünüyor gibiyim.Aklımda da kymco agility veya movie xl var.hemen hemen hep şehir içi kullandığımdan,otomatik vitesli bir motor daha cazip sanki ne dersiniz?

Eski bir basligi hortlaticam ama zaten bunun icin acilmis bu baslik :)

Arkadaslar Agility almayi dusunuyorum. Icine full kask sigiyor mu ?

fıyat kalıte performans üçlüsü dusunuldugunde daha ıyısı su anda ne hondada ne yamahada var scooter almak ısteyenler ıcın 1 numara makına bence.zaten cok hosuma gıden bır scooter oldu herzaman. her yonuyle tartısılması gereken bır motor.

fıyat kalıte performans üçlüsü dusunuldugunde daha ıyısı su anda ne hondada ne yamahada var scooter almak ısteyenler ıcın 1 numara makına bence.zaten cok hosuma gıden bır scooter oldu herzaman. her yonuyle tartısılması gereken bır motor.

Full kaskin sigip bagaja sigip sigmadi konusunda bir bilgin var mi ?

ben kullanmadım fakat karsılastırmalı topıklerde sıgdıgını yazmıstı kullanan arkadaslar.yanı full faceler sıgıyormus ama dıgerlerını bılemem.yalnız sole bısı var motoru aldıktan sonra kaskı alın aldıgınız yerde sıgıp sıgmadıgını kontrol etmekte fayda var

herkese selam.
burayı yeni gördüm
ben kymco forumuna mesaj atmıştım...

neyse artık buraya takılırız.
ben de geçen hafta agility 125 imi aldım.
2006 model 5350 km idi.. şuan 5560 oldu.

görüşmek, paylaşmak, yazışmak üzere.

egh

Kymco agility

merabalar ben daha yeni üye oldum fakat uzun zamandır siteyi takip ediyordum

son zamanlarda bi scooter alma istegi dogdu içimde inş ehliyet aldıktan sonra alıcam :)

sitede baktım tam anlamıyla agility topici yoktu bws ve beatle karşılaştırması vardı o yuzden bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

kymco için kaliteli motor sorun çıkarmaz diye duydum fakat yedek parçaları çok pahalımış dogru mu ??

bu arada agility 125 cc temmuz ayı kampanyasında 2288 :queen:
beat 33340
bws ise 3400 civarında

motor sorun çıkarsa bile bu aradaki fark kdr cepten çıkartır mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar