KYMCO Agility 125 mi yoksa HONDA SCV 100 F BEAT mi?

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
beatla kymcodaki beygir güçlerimi aynimiki arkadaşim tokatladim diye övünüyosun onu anlamadim benim tercihim beattan yana hiç olmazsa vergisi yok vede honda

sizin tercihiniz ister bitten yana istersede pireden yana olsun ben sizin piskolojinizi yazma şeklinden anladım şimdi dinle arkadaşım vergi dedigin şey ufak mebla o kadar gözünde büyütme sizin sıkıntınız anladıgım kadarıyla bite pireye onca para verip randıman alamamanızdan dogan iç güdüsel üstü örtülü kıskançlık duygusu tabiki kymco nun fiatı ekonomik oluşu herkes tarafından begeni kazanması sınıfının birincisi olması sizde kıskançlık duygularını kamçılıyor bendaha önce yazdıgım gibi kymcoda ne ararsan emin ol verdiğin paranın fazlasını bulursun size tavsiyem bir an önce kymcoya geç göhsünü gere gere motora biniyorum de ne bitin nede bms seni tutar yakalayana aş kolsun ozaman kymco dışındakilere benden önce sen hava atarsın tanrı seni kymco landırsın vede seni kymcoların üzerinde korusun

QUOTE=sudabatmayanadam;1006278]sizin tercihiniz ister bitten yana istersede pireden yana olsun ben sizin piskolojinizi yazma şeklinden anladım şimdi dinle arkadaşım vergi dedigin şey ufak mebla o kadar gözünde büyütme sizin sıkıntınız anladıgım kadarıyla bite pireye onca para verip randıman alamamanızdan dogan iç güdüsel üstü örtülü kıskançlık duygusu tabiki kymco nun fiatı ekonomik oluşu herkes tarafından begeni kazanması sınıfının birincisi olması sizde kıskançlık duygularını kamçılıyor bendaha önce yazdıgım gibi kymcoda ne ararsan emin ol verdiğin paranın fazlasını bulursun size tavsiyem bir an önce kymcoya geç göhsünü gere gere motora biniyorum de ne bitin nede bms seni tutar yakalayana aş kolsun ozaman kymco dışındakilere benden önce sen hava atarsın tanrı seni kymco landırsın vede seni kymcoların üzerinde korusun[/QUOTE]
:queen::queen::queen::queen:
tebrikler hocam bi kere hondayi savunmakta bi çikarim yok yüzdelik falan almiyorum ayrica kendim yamaha kullanicisiyim kendi motorumuda övmüyorum ama honda bilindik senelerdir var ikinci el alim satimi hareketli soruzsuz bi makina şimdi sen dersin kymco daha kaliteli hondadan diye haklisin herkesin motoru kendine göre en birincidir bişey denmez:)

ayk

honda kymcodan daha iyi olup olmadığı tartışılır
ama kymco agilitinin beat ten daha iyi olduğu tartışılmaz agility hertürlü daha iyidir bitten

bunun tartışılacak bi yönu bi noktası yok

beatla kymcodaki beygir güçlerimi aynimiki arkadaşim tokatladim diye övünüyosun onu anlamadim benim tercihim beattan yana hiç olmazsa vergisi yok vede honda

Beat le kymco arasında bariz bir beygir gücü var... :bounce:

Beat 100 lük agility 125 lik

Beat hantal , Agility atak

Beat in yedek parçaları daha pahalı , agility nin daha ucuz.

Kymco firması yıllardır suzuki,honda gibi büyük firmaların yedek parçalarını üreten bir firma .

Pazar payı olarak Avrupa da kymco daha önde

Beat activa 100 le sadece kasa olarak değişik

Agility daha ucuz. Verdiği hizmete oranla

Agility de sağlamlık garanti altına alınmış...

Honda düşmanı falan değilim,kalitesi ortada. Fakat insanlara tavsiye verirken ileride olacakları düşünüp tavsiye veririm. Beat bir süre sonra çok yetersiz kalacaktır ve söz konusu arkadaş fiyatı düşük bir şekilde bu motoru satıp daha büyüğünü isteyecektir... Banada aynısı oldu çünkü. :bounce:

Vergi ye gelince. Sanırım böyle bir makina alan kişi o kadar vergiyi dert etmez.Sıfır alımlarda zaten tüm vergi ve muayeneler tam olarak verilir.

Lütfen karşılaştırmayı duygusallaştırmayıp , bilgi isteyen kişilere mantıklı cevaplarla geri dönelim. :rendeer:

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
Kymco Cu Arkadaşlara Duyuru Motorlarınızı çok Kıskananlar Var Lütfen Motorlarınıza Nazar Boncuğu Taktırmanız Tavsiye Olunur

slm arkadaşlar şu beat ve agility tartışması ve üstünlük sağlama savaşı nezaman bitecek bende bi agility 12 sahibiolarak motorumdan çok memnunum 2ay oldu alalı 1112km oldu sorun yok ALLAH'a şükür beat le karşılaştıracak olursak tabiki beat 100lük agility 125lik çok daha seri beat kadar hatta ondan daha sağlam görünüşte güzel peki ben niye 1milyar daha fazla veripisim için aynı sağlamlıktakihatta daha seri motor varken gidip beat alayım akıl varmantık var daha ucuza daha sağlam ve seri bimotor alırım yazılan yorumlarda kullananaların söylerdikleri ortada diyecek başka sözüm yoktur..

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bak nazarın kymco lara olursa karışmam

slm arkadaşlar şu beat ve agility tartışması ve üstünlük sağlama savaşı nezaman bitecek bende bi agility 12 sahibiolarak motorumdan çok memnunum 2ay oldu alalı 1112km oldu sorun yok ALLAH'a şükür beat le karşılaştıracak olursak tabiki beat 100lük agility 125lik çok daha seri beat kadar hatta ondan daha sağlam görünüşte güzel peki ben niye 1milyar daha fazla veripisim için aynı sağlamlıktakihatta daha seri motor varken gidip beat alayım akıl varmantık var daha ucuza daha sağlam ve seri bimotor alırım yazılan yorumlarda kullananaların söylerdikleri ortada diyecek başka sözüm yoktur..

bak sözümü tut ceza olaraksana tavsiyem kymcona 2 adet nazar boncuğu tak kıymetini bil bak sonra kendi kendine nazar edicen zaten kymcoya binenler onun gerçek kıymetini anlarlar ama adamın senin gibi kymco su yoksa ne yapsın kendi motoru tenekede olsa aklısıra motora bindiğini sanır bırak onlar gene öyle sansın

Beat bizim ufak kardeşimiz...

Bu arada benim plaka BJ = beat jockey.

Nazar boncuğu takıyorum yarın söz ;)

asm

takın aman nazar değmesin:)
He he yok nazar değmez inş. (mesajı aldım gerçi:))

Motorun tipine bakıpta nazar değdirecek adam yoktur herhalde :)
Benim ufaklığa genel tepkiler "bu ne ya küçücük" ,"abi altında ufacık kalıyor" gibisinden :cherry:

bak sözümü tut ceza olaraksana tavsiyem kymcona 2 adet nazar boncuğu tak kıymetini bil bak sonra kendi kendine nazar edicen zaten kymcoya binenler onun gerçek kıymetini anlarlar ama adamın senin gibi kymco su yoksa ne yapsın kendi motoru tenekede olsa aklısıra motora bindiğini sanır bırak onlar gene öyle sansın

haklısın kymco ya binmeyenler motora bindiğini sanır özellikle çin motoru kullananlar bende tesadüfen tanıdım biarkadaş sayesinde bu markayı uzun süre araştırdım aldım çok ii yorumlar bence bu sitedeki yorumları kulak ardı etmemek lazım yarın ilk işim nazar boncuğu almak zaten marşı 1seferde almıyor 1haftadır

haklısın kymco ya binmeyenler motora bindiğini sanır özellikle çin motoru kullananlar bende tesadüfen tanıdım biarkadaş sayesinde bu markayı uzun süre araştırdım aldım çok ii yorumlar bence bu sitedeki yorumları kulak ardı etmemek lazım yarın ilk işim nazar boncuğu almak zaten marşı 1seferde almıyor 1haftadır

Farlarını yada sinyallerini açık unutuyor olabilir misin acaba? :bounce:

Bende en soğuk havada bile tek marş. Akü den kaynaklanan bi sorunun olabilir. Mesela benim hatam Akü yü sadece 3 saat şarz ettirmekti... Önceki motorumda. Akü öldü.

bır beat asıgı olarak beat ama kymcoda hıc yabana atılamaz beatı 1-2 sene kullandıktan sonra kymco ya gecılebılır

Celilciğim her motorcu gibi motoruna aşık olmanı çok iyi anlarım fakat. Neden +25 cc ye binmek,daha iyi performans alıp motora daha az para ödemek gibi bir seçenek varken Beat alınsın? Ben o fiyat ve performans aralığında bir ürün arıyorsam daima en üstüne kasarım. Regal Raptor da çok beğenerek aldığım bir motordu fakat doğruya doğru... Performans yok...

ben 2. el olarak söylemıstım 2. el beatler 1.400 ten baslıyo agılıty lerde 2000 o maksatla soylemıstım yanlıs olmasın:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben başta Beat demiştim...Fakat daha sonra Kymco'nun scooter'lar üzerindeki başarısını görünce Agility diyorum...

dostlarımızın geçte olsa doğruyu bulması çok güzel.. :cat:

dogruyu herkes bılır zaten agılıty her yonden beatten ustun ama 2.ellerı bıraz pahalı olmasa hıc dusunmeden agılıty alırdım ne kadar beat asıgı bırı olsamda

ya beat alacağına mükemmel yepyeni bir kymco süper 8 al yıllarca bin memnun kalırsan dua et memnun olmazsan ben senden aldığın paraya geri alırım.........

süper8 dahası boş....başka model aramayın kardeşim.

Ok Celil özür diliyorum... Mali durumlar başka tabiki... ;)

Bu arada Super 8 le Agility nin fiyat ve kaporta harici pek bir farkı yok.Benden söylemesi...

Agility motoruna sahip ve şasi daha büyük,daha ağır. Yol tutuşunun fazla olması ve görüntüsünün süper olması da artıları. Tercih sizin. Tabii arada fiyat farkı da var :)

Sanırım bu gidişle Agility 2. elleri çok düşmücek. Bu yüzden biraz daha kasıp sıfır almak daha avantajlı... Biraz daha para biriktirmek her zaman daha iyidir :)

Ben 2 ay bekledim almak için. Ama değdi yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar