KYMCO Agility 125 mi yoksa HONDA SCV 100 F BEAT mi?

Ben bu hataya düştüm, düşmez olaydım! :pr:
Adam birde fren yapıp bekledi beni 150 metre sonra! :pr::pr:

O GP1'den SS gibi ses çıkmıyormu, sinir oluyorum! :mrgreen:

Her kuşun eti yenmez :bounce:

Honda Ses 150 dylan ve piaggio ları da buna dahil edeyim

Ama Honda Beat le aynı münakaşaya girersen sen ileride durup selam verirsin ;)

Kalkışlarda Agility bi çok arabayı pert eder. Kuş serisi tofaşları falan... Bi çok motoru da. Ama uzun bi düzlükte yada ara hızlanmalarda dylan çok önde :)

Motorun garanti süresi dolsun... O zaman bu sitede çok değişik bi agility göreceksiniz :)

benim motorumda agılıty 125 şu an 3933 km de bugüne kadar bir kez yağını değiştirdim hiçbir sorun çıkarmadı başka masrafım olmadı en son düzde 110 km sürat yaptı bir depo benzin ile şehir içinde 168 km yol yaptım faydalı olabildiysem ne mutlu bana

arkadaşlar bu agility e modifiye yapmak mümkün mü acaba(performans eksozu-ledli stoplar flan)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
x-treme

Sen istedikten sonra neden mümkün olmasın ?

Bir sorun mu var?

Benim Agility 125 şu an 3700 kmde. 15 ytl benzinle 100 km gidiyor şehiriçinde (maslak-levent-beşiktaş arası) sizce fazla mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet biraz fazla bahriyeli ninkide öyleydi 1 depo ile 100 km :)

arkadasım bence honda al derım kymcoyla 1 senede sanayıye gıdıyosan hondayla 2 senede butun ustalara sor abı kymco felan 100 gecmıyo ben surdum o 125'lgii 90 dedı yokus asagı 100 zor dedı yanı hondadan baskası yalan bea

asm

arkadasım bence honda al derım kymcoyla 1 senede sanayıye gıdıyosan hondayla 2 senede butun ustalara sor abı kymco felan 100 gecmıyo ben surdum o 125'lgii 90 dedı yokus asagı 100 zor dedı yanı hondadan baskası yalan bea

Yokuş aşağı nasıl 120 km/h yaptığını gösterebilirim :) (kadranda gözükeni kastediyorsak)

Motorumu neredeyse 2 senedir kullanıyorum ve maşallah tık demedi.

Bütün ustalara sormaya gerek yok bazı konularda fikir sahibi olmak için :)

Not: Agility ile ilgili bir konuda bazı türden mesajlar görünce savunmaya geçiyorum bazen.

Motoru aşırı savunduğumdan değilde, bu motoru (veya bazı motorları) kullanmadan vs. peşin hükümlü fikir belirten olunca dayanamıyorum. :)

Benim Agility 125 şu an 3700 kmde. 15 ytl benzinle 100 km gidiyor şehiriçinde (maslak-levent-beşiktaş arası) sizce fazla mı?

slm arkadaşım umarım yazdıklarımı okursun benim agilityde 3650kmde 1depo benzın ile gecen fulledım agzına kadar sakın kullandım tam 120 km zor gitti önceden 100km bile gitmiyodu ustaya götürdüm ayarladı anca 120 km gitti herkesin agilitysı rahat 170 km gidiyo full depo ile ben anlamıyorum buda çare olmazsa tel koyduracam memesıne usta dedi nekadar sağlıklı olur bilmiyorum çekişten düşmez falan dedi son olarak tel koydurcam

asm

Hocam sen Agility'nin motorunu komple bana yollar mısın? Ben ayarlattırıp yollayayım sana :p

Şaka bir yana,

Ne ustaymış ki bir türlü halledememiş şu işi. Parça lazımsa parça getirilmeli,ayar lazımsa işin ehli görmeli.

Subap ayarları bir gözden geçirildi mi peki?

Yokuş aşağı nasıl 120 km/h yaptığını gösterebilirim :) (kadranda gözükeni kastediyorsak)

Motorumu neredeyse 2 senedir kullanıyorum ve maşallah tık demedi.

Bütün ustalara sormaya gerek yok bazı konularda fikir sahibi olmak için :)

Not: Agility ile ilgili bir konuda bazı türden mesajlar görünce savunmaya geçiyorum bazen.

Motoru aşırı savunduğumdan değilde, bu motoru (veya bazı motorları) kullanmadan vs. peşin hükümlü fikir belirten olunca dayanamıyorum. :)

KATILIYORUM SANA .................:bounce::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar