Kymco Agility 125 mi Honda beat mı ?

Para felan deil 2side 2.el 2 side çok temiz
Honda beat(2008) Kymco agility 125 (2007 model)
Hangisini alayım sizce?

(Parayı Goz Onunde Bulundurmayalım):cat:

Bi Bakın Lütfen 1 hafta içinde Motor alıcam . Acil Beyler.
Orduda Kymco nun servisi o kadarda sağlam deil ama honda'nın kı tanındık. bunuda goz onunde bulunduralım

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla seçim yapmak zor..fakat Beat'ın 2 kişi performansı düşük..Agility seni tatmin eder diye düşünüyorum..:wiinkk:

hondanın lastikleri hiç sevmiorum. ama sağlam motor. agility ise şekil-hız-serilik bakımından daha iyi. ama biraz konforsuz:D

Beyler Honda mı kymco agility 125 mı ?
ayrıca orduda kymco servıs yok honda var bunu dusunerek .

Beat den super8 e gecen bırı olarak agılıtıy 125 dıyorum baskada bısı demıyorum.

valla kardeş ben tek kelime ile agility diyorum beat 2kişi çekmiyor iyi kaçmıyor seri değil belli bi süreden sonra tek marşta çalışmıyor agility seri gerünüşte iyi honda kadar sağlam gönül rahatlığı ile söylüyorum orduda servisi yok diyosun servisi olmayan yerde motorun satışıda olmaz iyi araştır mutlaka servisi vardır ben anlamıyorum dünya kadar para verip beat alanları sadece ismine ezbere para veriyolar çok yazık bence hiç hak etmıyor

bence agility çünkü hem frenaj hem lastik farkı hemde motor gücü honda beat resmen eski teknoloji agility kesinlikledaha iyi hızlanıyor duruyor ve yol tutuyor.

duyduğuma göre kymco hondaya eskiden motor yapıyormuş bide eski bir broşür elime gecti orda hondayı honda diye tanıtan ufak ccli motorların kymco tarafından üretildiğini görünce cok sasırmıştım.

Son düzenleme:
rıfat bu senin kaçıncı başlığın dostum hala karar veremedin mi yaw sen bu iki motoruda boşver suzuki an 125 hk al bende var canavar gibi az yakar çok kaçar frene bastın mı tık diye durur tipide güzel yakışıklı hele marş motorunun sesini duysan yeter yaşadığın yerde varsa satan bi yer git bi bak motora bi anda değişir fikirlerin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kymco agılıty 125 spor karakterli ve dayanıklıdır yakıt tüketimi çok azdır.anlatamıyoruz bu makinaları.95 kiloluk iki kişiyle 110 yapar.tamirci bilmez.servisini yap bin.tamirciler sevmez ama kullıcısı sever.a kalite makinadır.herkese rahatlıkla tavsiye ederim benim kardeşimin 2006 sı 11 binde.çin maları ile kıyaslamak ayıp olur.kullanım keyfi deneyince farkedilir.

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bendede kymco var 14000 KM de süper masrafsız tık yok makinada bas gaza git sorunsuz ekonomik bakımını zamanında yaptırırsan hiç bir sorunla karşılaşmassın evladiyelik mal eger satmassam torunlarım bile biner daha ne olsunki kymco da her zaman aradıgının fazlasını bulursun:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar