bence siz siz olun honda beat te o parayı vermeyin derim zira o parayı hiç hak etmiyor ben 7-8 ay piyasa araştırması yaptım sonunda gerçektende kaliteli suratlı sınıfında birinci parçası ucuz dayanıklı türkiye yol şartlarına uyumlu ekonomik olan kymco da karar kıldım ben kymco movie125 lik ikinci el 10.000km aldım vede çok çok memnunum zira şimdiye kadar almadığıma yanıyorum gerçekten çok kalite süper motor ben daha önce honda active honda beat kullandım ama bu kymco dan aldıgım zevkin onda birini onlarda bulamadım kymco ile nerdeyse kanka olduk vede onu çok sevdim şimdi kymcosuz hayat düşünemiyorum yol tutuşu surat yapışı uzun yolda rahatlıgı konforu yakıtının ekonomik oluşu bence on numara sonra kymco taywan malı tüm parçalarını kendi fabrikasında üreten marka ayrıca honda ,yamaha,ve diyer motorlarada sipariş üstüne parça üretimi yapan firma evet türkiyede yeni ama avrupa amerika vede diyer bazı ülkelerde çok uzunzamandan beri var olupta çok tutulan marka ayrıca motoruna 100.000km yapma garantisi veren çok sağlam firma türkiyeye silkar tarafından getirilip dagıtımı yapılıyor ben kendi motoruma arka balata fren teli gaz teli gibi ıvır zıvır aldım parçaları piyasaya göre çok ucuz buldum hondanın parçaları adeta uçuk bence motor fiatlarıda kmconun şu an ucuz araştırdım daha tanıtım fiatı ile satıyorlarmış
bencede honda daylan alacağına gitsin kymco people modelini alsınki motor adamın gözü görsün bence kymco ya bir seferde siz binin eminim benim daha önceki bindiklerim motor değilmiş dersiniz gerçi kymco benim babamın malı degil ama yigidi öldür hakkını inkar etme cinsinden tek kelimeyle kymco da ne ararsan fazlasını bulursun ayrıcada tanrı seni kymco ların üstünde korusun
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat: