- Konu Yazar
kymco agility mi yoksa honda beat mı yakıt acısından cekiş acısından simdiden tesekkürler 
kymco agility mi yoksa honda beat mı yakıt acısından cekiş acısından simdiden tesekkürler![]()
Kymco agility tek kelimeyle fazla bir motor herşeyiyle.Fakat motor gücüne o lastikler ve frenler az gelmiş bence.bizim motoru genelde kardeşim kullanıyor.11000 km oldu sorunsuz.Arada bir motoru düşürüyoz kaldırıyoz ufak tefek çizik oluyor sadece.Ben o motorla sağlam bir kaza yaptım ama motor hala taş gibi.Bir de fiyatı beat e göre çoook avantajlı.Performansı ise nerdeyse benim cbf 150 ime yakın!? 125 cc bir motora göre fazla bir motor.:cat:
Hocam ne yaptın ya Cbf 150 ile kymco yu kıyasladın ya ne diyeyim.
Beat'in çekişini küçümsememek gerekir.
Sonuçta 100kg ve 7 beygir. İlk kalkışlarda sınıfındakileri geride bıraktığına eminim. Çok yokuşlu yollarda belirli bir mesafeden sonra güç kaybı olabilir. Tamamen hangi amaçla kullanacağınıza bağlı. Şehirler arası yol yapacaksanız elbette beat almayın. Her ne kadar ben istanbul-Çanakkale beat ile gidip geldi isem de yolda sıkılıyorsunuzBeat hiçdurmadan 250 km gitti benzin bittiği için duruyorsunuz 1 depo ile 250 km yapıyor uzun yolda ( 17 ytl ye doluyor ).
Şehir içinde beat'in avantajı çook büyük. Sadece yakıt olarak değil, kalitesi, sorunsuzluğu, hızlı ivmesi...
Diyorum ki iki kişi binip e5 ten uzun yol yapacaksanız ona da gelir. Fazlası ile kaldırır boğulma ve ısınma kesinlikle olmaz ancak siz dayanabilir misiniz onu bilmem.
Kymco'yu kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama eğer 2 zamanlı ise çabuk eskiyip aşırı benzin yakacağından asla tercih etmezdim.
Arkadaşım kymco 125cc lik beat ise 100cc lik bi motosiklet.
Beat, Honda'nın bir ürünüdür dikkatini çekerim. Burada kaliteden bahsediyoruz. Kmyco 125, Honda Beat'ten daha ucuzdur. Performans olarak elbette 2 beygir daha fazla olmasından beati geçecektir. Bu şekilde karşılaştırmamak gerekir.
10 beygir gücünde çin malı motosiklerin fiyatı da 2bin ytl civarı ve hem Kymco agility'den hemde beat'ten daha fazla çekişe sahip bile olabilir. Şimdi gidip çin alalım o zaman.
Burada önemli olan 1. tercih sebebi seçim meselesidir.
Honda tartışılamaz bir biçimde kendini kanıtlamış ve kymco'dan üstün bir markadır.
Honda Beat'i herkes neden kullandığını biliyor. Beat yetmiyorsa gidiyor Honda Dylan alıyor.
Beat, Honda'nın bir ürünüdür dikkatini çekerim. Burada kaliteden bahsediyoruz. Kmyco 125, Honda Beat'ten daha ucuzdur. Performans olarak elbette 2 beygir daha fazla olmasından beati geçecektir. Bu şekilde karşılaştırmamak gerekir.
10 beygir gücünde çin malı motosiklerin fiyatı da 2bin ytl civarı ve hem Kymco agility'den hemde beat'ten daha fazla çekişe sahip bile olabilir. Şimdi gidip çin alalım o zaman.
Honda tartışılamaz bir biçimde kendini kanıtlamış ve kymco'dan üstün bir markadır.
Honda Beat'i herkes neden kullandığını biliyor. Beat yetmiyorsa gidiyor Honda Dylan alıyor.
Sağlamlık yönünden beat agility 125cc oldugu için daha hızlı olabilir.
+10km/h için hondadan vazgeçme derim.Ben beat diyorum...