Merhaba arkadaşlar,
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Sanırım eğer 2018 modelleri çıkacaksa biraz daha beklenir. Ama super 8 şu an düşündürüyor benibir de daha büyük mascooterlar da ilgimi çekiyor xciting 250 mesela
Ben süper 8 kulanıyorum takım taklavatı aldım edindim yağına suyuna temizliğini kendim yapıyor memnunum benim için 250cc gayet artçılıda olsun yeterlidir velakin 250cc alıcak olsam kymco yeni getiriceği 250 cc beklerdim 125cc konfor odaklı olsun diye düşüncek olsam kymconun yeni modeleri arasında macsiscooter benzer mini maxscooter tarzında çıkarıcak belki yeni kılasman 125cc belki geçerim ama şuda var dediğim yeni 125cc de pcx nmax aşağı kalır yanı yok fiyatıda 8 9 10 bin olabilir
Dikkat edilmesi gereken sym kymco ve italyan modeleride dahil ülkemizde pek popiler deyil popiler olmadığı için adam gibi servis usta ve bir kazada yedek parça stoğunda geçikmeler beklemelerle karşılaşa bilir keza honda yamahada bile oluyor duyuyorum ama bahsetiğim baştaki 3 markada bu daha sık karşılaşıyoruz standart yağ filtre kayış balata gibi tahribat ürünleri farketmeksizin bulmak her markada basit ve kolay ve devamlı gereken malzeme
Kısaca popiler olmayan marka modelerde eliniz anahtar tutmalı kendi sorunlarınıza ve bakımlarında biliçli olmanız gerekir hangi servis usta ve parçayı nereden temin edebilmeyi bilmeniz refahınıza olucaktır bunlarda bi haberseniz honda yamaha modelerine istemedende yönele bilirsiniz ve sonrasında ben kulanırım servise götürürm ne değişicek ne yapılcak sa onlar yapsın haletsin versin bana ben kulanmak ilgileniyorum diye bilirsin bunlar ülkemizin herkesin söylemeye çekindiği söylenmesi gerekenler gerçekler
Son düzenleme: