Kuyucadısı Çağla Baş'ı kaybettik

Evet ölümünden sonra aradan 4 sene gibi bir süre geçmiş, NE acıdırki bazı ölümler öylesine erkendirki henüz bitirilmemiş bir günün aniden yok oluşu ve hazır olunmayan yepyeni bir günü yaşamak zorunda olma hissini yaşatır insana.. özlemle rahat uyu melek kalpli çaglamız. mekanın cennet olsun rabbim rahmet eylesin.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Yıllar olmuş buraya girmeyeli ve ilk baktığım yer "Onlar hep bizimle birlikteler" forumu oldu, aramızdan ayrılan oldu mu diye merak edip gelmiştim ve gördüğüme inanamadım. :eek:

Allah mekanını cennet eylesin Çağla, iyi bir dost iyi bir insandın. Nurlar içinde yat.

Motosikleti
Honda sh125
Bir ramazan daha geçti ve biz cadımızın organize ettiği o iftarları çok özledik sen Gittin buluşmalar görüşmeler azaldı bitti Mekanı cennet olsun, Nurlar içinde uyu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Merhum arkadaşımızla hiç tanışma fırsatım olmadı ama vefat haberinin açıldığı bu konuyu çok iyi hatırlıyorum. Vay be üzerinden 5 sene geçmiş. Zaman çok çabuk geçiyor. Allah mekanını cennet eylesin.

Bu arada moderatörlerden Lucas ve Alper Tim de epeydir aramızda yoklar. Lucas'ı Instagram'dan takip ediyorum ama Alper Tim nasıldır, nerededir hiçbir fikrim yok. Umarım o da iyidir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhum arkadaşımızla hiç tanışma fırsatım olmadı ama vefat haberinin açıldığı bu konuyu çok iyi hatırlıyorum. Vay be üzerinden 5 sene geçmiş. Zaman çok çabuk geçiyor. Allah mekanını cennet eylesin.

Bu arada moderatörlerden Lucas ve Alper Tim de epeydir aramızda yoklar. Lucas'ı Instagram'dan takip ediyorum ama Alper Tim nasıldır, nerededir hiçbir fikrim yok. Umarım o da iyidir.
Allah rahmet eylesin...
Şahsen de tanıdığım, sırf bizim gurubu görmeye İzmire defalarca gelmiş bir arkadaşımızdı..
Zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile...

Lucas en son gemlik körfezinde nakliye işi kovalarken görülmüş... Scania almıştır bizim kamyoncu artık :)
Alper de en son bir kaza başlığında yazmıştı...Başkasının kazası... Kendisi de umarım iyileşmiştir...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah rahmet eylesin...
Şahsen de tanıdığım, sırf bizim gurubu görmeye İzmire defalarca gelmiş bir arkadaşımızdı..
Zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile...

Lucas en son gemlik körfezinde nakliye işi kovalarken görülmüş... Scania almıştır bizim kamyoncu artık :)
Alper de en son bir kaza başlığında yazmıştı...Başkasının kazası... Kendisi de umarım iyileşmiştir...
Lucas vücut geliştirmeye devam ediyor sanırım. İkimizi de boyunlarından yakalasa birleşiriz. Alper'i ben yıllar önce kaza sonrası fuarda görmüştüm, iyi gözüküyordu ama ciddi adamdı.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Lucas vücut geliştirmeye devam ediyor sanırım. İkimizi de boyunlarından yakalasa birleşiriz. Alper'i ben yıllar önce kaza sonrası fuarda görmüştüm, iyi gözüküyordu ama ciddi adamdı.
O vücut gelişirmiymiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: Görmeden inanmam.. :ROFLMAO:
Çelimsiz rus tarzanından halliceydi... :ROFLMAO:

Sitede tek vücut geliştirici vardı o da TİGERMBZ ... Eskişehir de idi galiba.. Zamanın (2006-2009) geyik kadrosundaydı..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O vücut gelişirmiymiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: Görmeden inanmam.. :ROFLMAO:
Çelimsiz rus tarzanından halliceydi... :ROFLMAO:

Sitede tek vücut geliştirici vardı o da TİGERMBZ ... Eskişehir de idi galiba.. Zamanın (2006-2009) geyik kadrosundaydı..
Alper abi ben sizin dönemi bilmem ama Lucas sağlamdı en son

Motosikleti
hero x pulse
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Allah'a aidiz tekrar Allah'a döneceğiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar