Allah ailesine yakınlarına sabır versin... Mekanı cennet olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin...Merhum arkadaşımızla hiç tanışma fırsatım olmadı ama vefat haberinin açıldığı bu konuyu çok iyi hatırlıyorum. Vay be üzerinden 5 sene geçmiş. Zaman çok çabuk geçiyor. Allah mekanını cennet eylesin.
Bu arada moderatörlerden Lucas ve Alper Tim de epeydir aramızda yoklar. Lucas'ı Instagram'dan takip ediyorum ama Alper Tim nasıldır, nerededir hiçbir fikrim yok. Umarım o da iyidir.
Lucas vücut geliştirmeye devam ediyor sanırım. İkimizi de boyunlarından yakalasa birleşiriz. Alper'i ben yıllar önce kaza sonrası fuarda görmüştüm, iyi gözüküyordu ama ciddi adamdı.Allah rahmet eylesin...
Şahsen de tanıdığım, sırf bizim gurubu görmeye İzmire defalarca gelmiş bir arkadaşımızdı..
Zaman çok çabuk geçiyor anlamıyorsun bile...
Lucas en son gemlik körfezinde nakliye işi kovalarken görülmüş... Scania almıştır bizim kamyoncu artık
Alper de en son bir kaza başlığında yazmıştı...Başkasının kazası... Kendisi de umarım iyileşmiştir...
O vücut gelişirmiymişLucas vücut geliştirmeye devam ediyor sanırım. İkimizi de boyunlarından yakalasa birleşiriz. Alper'i ben yıllar önce kaza sonrası fuarda görmüştüm, iyi gözüküyordu ama ciddi adamdı.
Alper abi ben sizin dönemi bilmem ama Lucas sağlamdı en sonO vücut gelişirmiymiş![]()
Görmeden inanmam..
Çelimsiz rus tarzanından halliceydi...
Sitede tek vücut geliştirici vardı o da TİGERMBZ ... Eskişehir de idi galiba.. Zamanın (2006-2009) geyik kadrosundaydı..
Ses versin foto koysun inanalım dimiAlper abi ben sizin dönemi bilmem ama Lucas sağlamdı en son
Ben senin kadar tanımam, bir iki muhabbetimiz olmuştu özelden. Bir baktım en son 3 sene önce yazmış foruma.Ses versin foto koysun inanalım dimi
Kendisi yalova da kaymakamlık kovalıyordur ...![]()
Yok samsundaydi oO vücut gelişirmiymiş![]()
Görmeden inanmam..
Çelimsiz rus tarzanından halliceydi...
Sitede tek vücut geliştirici vardı o da TİGERMBZ ... Eskişehir de idi galiba.. Zamanın (2006-2009) geyik kadrosundaydı..