- Konu Yazar
Motosikletim mondial 150 zat ve boyum 187 cm. kilom ise epey var 
Sorunum başlıktaki gibi kuyruk sokumumda müthiş ağrı oluyor 1+ saatlik sürüşlerde..
Çünkü uzun boy dezavantajı nedeniyle seleye popomla değil kuyruk sokumumla kaykılarak oturmak zorunda kalıyorum..
Buyrun göz atın seleye..

Şimdi diyorum ki bunun selesini söküp götüreyim oto döşemeciye hallettireyim..
Hallettireyim de ne yaptırayım?
Poponun değdiği yeri mi genişleteyim?
Sünger takviyesiyle seleyi mi yükselteyim?
Yoksa selenin kuyruk sokumuna denk gelen bel takviyesi kısmını geriyemi aldırmaya çalışayım?
Bu işleri yaparken orjinal sele vinil ini kullanabilirmiyim yoksa pert mi olur?
Tecrübe eden arkadaşlar yazarsa memnun olurum yoksa benimde mantığım var bende birşeyler düşünüyorum ama yanlış iş yaparsam geri dönmesi de ayrı bir iş olarak karşıma çıkacak..
Tekrarlamak gerekirse mesele seleye kuyruk sokumumla oturmam bunu gidermeye çalışıyorum..
Benim için motosiklet hayatımı etkileyebilecek bir mesele açıkçası bir kez ameliyat oldum oradan bir daha olamam.:salut:
Sorunum başlıktaki gibi kuyruk sokumumda müthiş ağrı oluyor 1+ saatlik sürüşlerde..
Çünkü uzun boy dezavantajı nedeniyle seleye popomla değil kuyruk sokumumla kaykılarak oturmak zorunda kalıyorum..
Buyrun göz atın seleye..

Şimdi diyorum ki bunun selesini söküp götüreyim oto döşemeciye hallettireyim..
Hallettireyim de ne yaptırayım?
Poponun değdiği yeri mi genişleteyim?
Sünger takviyesiyle seleyi mi yükselteyim?
Yoksa selenin kuyruk sokumuna denk gelen bel takviyesi kısmını geriyemi aldırmaya çalışayım?
Bu işleri yaparken orjinal sele vinil ini kullanabilirmiyim yoksa pert mi olur?
Tecrübe eden arkadaşlar yazarsa memnun olurum yoksa benimde mantığım var bende birşeyler düşünüyorum ama yanlış iş yaparsam geri dönmesi de ayrı bir iş olarak karşıma çıkacak..
Tekrarlamak gerekirse mesele seleye kuyruk sokumumla oturmam bunu gidermeye çalışıyorum..
Benim için motosiklet hayatımı etkileyebilecek bir mesele açıkçası bir kez ameliyat oldum oradan bir daha olamam.:salut: