Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi bende çok istiyorum gelmeyi ama motorun boyutu küçük, sanırım domaniçte yine en azından 50-60 km vardır... ama kalbim sizinle... artık bizede geldikten sonra anlatırsınız... saygılar sevgüler..
evet arkadaşlar hep buraya yazan arkadaşları aramızda göremedik ama yinede pazar günü domanic olmasada tavşanlıya gittik motorlarımızı cok özlemişiz havalar böyle olursa daha cok bineriz inşallah bi arada toplanalım muhabbet edelim hayabusa 1300 saygılar
abi biz yarı yola varamadan.sen tavşanlı kütahya arasını 2-3 kere alır gelirdin heralde.abi bide benim motor da 125 cc yazıyo ya yanına bi sıfır daha atsak eşitlik sağlanmış olur mu ki?????
Valla fotoğraf çekmeye çalıştık ama süratli gitmişiz heralde resim karelerinde biz yokuz. Makinenin hızı yetişmemiş:queen: Çokmu hızlı gittik yavvfff mıstıfa...:bounce:
hoşbulduk abim.ee artık bi gezi düzenliyinde biz kızlarda eşlik edelim.dimi ama.
alpcim hoşbulduk.bu arada ne parola koyarsanız koyun farketmez ki benim için karşınızda hacker ana var.hem benim gözümden kaçmaz.malum gözler büyük olunca:queen: