[Kütahya - MT]

alp cim ben herzaman aynıyımda bu ara çooooook duygusalım ondan oluyo hep yinede elimden geleni yapıp katılmak isterim

pazar saat 09:30 domaniçe hareket edelim. toplanma yeri nerde olsun. Metin abi senin orda mı toplanalım?

cumartesi ye netleşsin akşama kadar ne dersiniz?hiç olmadı kısa bi tur yaparız?

Alpaslan herşey için tekrar teşekkürler. Yine sana borçlandık. :mrgreen: Bu tarafa geldiğinde ödeşiriz artık... :wiinkk:

Arkadaşlar sizlere de selamlar. Ben şahsım olarak sezonu kapattım. 2 teker olarak sadece bisiklete biniyorum... :p

beyler hadi organize her zaman işler dedik organize olamadık yarın ne yapıyoz hadi eller havaya

mtk

siz gidin, yerseniz benim yerime de yemek yiyin :D karlı falandır domaniç şimdi.. :)

abi bende çok istiyorum gelmeyi ama motorun boyutu küçük, sanırım domaniçte yine en azından 50-60 km vardır... ama kalbim sizinle... :) artık bizede geldikten sonra anlatırsınız... :):):) saygılar sevgüler..

domaniçe geçerken bölge trafiğe uğrayın bir çayımı için

tavşanlı bölge trafik girişte

Son düzenleme:
evet arkadaşlar hep buraya yazan arkadaşları aramızda göremedik ama yinede pazar günü domanic olmasada tavşanlıya gittik motorlarımızı cok özlemişiz havalar böyle olursa daha cok bineriz inşallah bi arada toplanalım muhabbet edelim hayabusa 1300 saygılar

abi biz yarı yola varamadan.sen tavşanlı kütahya arasını 2-3 kere alır gelirdin heralde.abi bide benim motor da 125 cc yazıyo ya yanına bi sıfır daha atsak eşitlik sağlanmış olur mu ki?????

Son düzenleme:

mtk

abi hayabusa seninmiydi :) kaç defa gördük içimiz gitti :) güle güle kullan..

edit: gezi nasıldı.. fotoğraf var mı..

Son düzenleme:
abi hayabusa seninmiydi :) kaç defa gördük içimiz gitti :) güle güle kullan..

edit: gezi nasıldı.. fotoğraf var mı..

Valla fotoğraf çekmeye çalıştık ama süratli gitmişiz heralde resim karelerinde biz yokuz. Makinenin hızı yetişmemiş:queen: Çokmu hızlı gittik yavvfff mıstıfa...:bounce:

eyvah yandık aşkım üye olmuş mtye aşkım hoşgeldin aramıza senin üye olmana gerek yoktu benim adresten bakıyodun zaten (eyvah sıkı yönetim):pr::pr:

hacer hoşgeldin
hacı şöyle sağlam bi parola sistemi geliştiririz artık kızların yanına giderken.:p haberleşeceğizmizde

Son düzenleme:
Hehh bi sen eksiktin. Heee gelll ışığa gel. Panayır var.
Toplanın bakalım.:mrgreen:
Hadi neyse yine de hoşgeldin.:rendeer:

hoşbulduk abim.ee artık bi gezi düzenliyinde biz kızlarda eşlik edelim.dimi ama.:)
alpcim hoşbulduk.bu arada ne parola koyarsanız koyun farketmez ki benim için karşınızda hacker ana var.hem benim gözümden kaçmaz.malum gözler büyük olunca:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar