[Kütahya - MT]

akşamleyin tabi, hadi beyler katılım çok olsun gelmeyene ceza keseceğim haberiniz olsun

alp tel ile baglantı saglamak lazım yoksa millet ayakta uyuyo galiba baksana görünürde kimseler yok sen ben msr var başka kimse yok olum

beyfa hiç kar yok hava soguk ama
madiso ister bugün bi yerde seninle buluşalım da organize olalım

alp ciddimisin ya dün buraya çok kar yağdı ben kütahyayada yağmışdır tahmin etdim:cyclopsan

Birde kütahyada çıkan sahte peygamber olayına nasıl bakıyorsunuz?:):):):)

millet naber anca bakabildim, organizasyona geç kalmışız gene :mrgreen: alpcim ismayıl haklı millete msj atmak lazım.

beyfa cım bu sene doğru dürüst kar yağmadı kütahya ya daha zaten sahte peygamber olayına gelince ben kimseye öyle bi görev verdiğimi hatırlamıyorum:queen:

o sahte peygamber de suç yok ona inananlarda suç var kadın yani sahte peygamber müritleri arasından erkek olanlarla kocasıda aynı yerde iken birini seçip baş başa mercimeyi fırına veriyorlarmış o kadar sapıklıkta sen düşün artık durumumuz ne noktada
Bundan sonra organizasyon yapacagım zaman 1 ay önceden yazacagım millet ortada yoksunuz

evet işte ben naparsınız be yavv uzun zaman oldu bende yazamadım kusara bakmayın iş güc filan ama işin güzel kısmı yaz geliyor bir kac aydaha sabredeceğiz inşaallah gecen yaz gibi bu yazda hep beraber oluruz sizleri özledik valla bu arada cresur geri geldi savulun ben geliyorum artık

motor sensizliğe dayanamadı kaçıp geldi heralde abi :mrgreen:
beyler toplanıp bi çay felan içelim yaaaw hadi her kez uygun bi vakit yazssın

::alkiis:: :flower: ::alkiis:: Kütahya sesim geliyor mu? :cherry:
Abi nerelerdesiniz yaww? Havalar nasıl orada! Burası çok soğuk...

volkan sitede heralde benden başka kimse yok bizim kütahya mt yi gören cennetlik oluyo o kadar diyeyim

tamam ismail sende olmasan kendim mesaj yazıp kendim cevaplıyacagım heralde ruşen de pek sitede yok
hayati abi yoksun bi ara toplanıpta çay organizasyonu felan yapalım

hep kafamda bu organizasyon işi Alp.fakat bi türlü uygun zaman ve ortam bulamıyorum.sizler toplanın.ben uygun olursam katılmaya çalışıcam.selam ve sevgiler...

hADİN BEYLER CUMARTESİ SAAT 20:00 DA ÇAY İÇMEYE KARAVANA GİDELİM
GELECEKLER PARMAK KALDIRSIN::lolabove

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar