[Kütahya - MT]

yuvacık nerde :d

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

bu arada ben motoru satıyomuşumda haberim yokmuş :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-sifir-dan-farksiz-1-aylik-nostaljiii-sezona-hazir-123971347/detay

bikaç sayfa önce koyduğum resim benle alaksı yok biri kendi ilanına koymuş :santa:

Dün motordan tangır tungur sesler geliyodu akşam. Aha dedik motoru bırakıcaz yolda :salut: sağına soluna bakındım gece gece bişey göremedim. Bugün sabah bi baktım arka çamurluğu tutan vida çıkmış yerinden ama düşmemiş neyse taktım kendim. :queen:

olur boyle bende 3-4 ay once bı pazar gunesı gorup motorla cıkmıstım eve gerı geldıgımde plakamın yerınde yeller estıgını gordum sonra 2 hafta sonra cıkarttım plakamı yenıden :D

Valla bende normaldir diyorum bizim otaraflardaki asalt delik deşik senle indiğimiz yokuş değilde sağ tarafa daha beter. titremekten kilo verdim yeminle :D Vücudum şekle girdi motorada olsun okadarcık :queen:

Evrakları verdim bugün 3 te alıyorum ehliyetimi. Darısı olmayanların başına :D:queen:

Hadi hayırlı olsun :rendeer: bu güne kadar çevirmedilerse ehliyetini aldığın gün çevirirler bence :p

Valla bugün çok uğraştım ya . Harcı yatırdım ziraate dekonta tahsil edildi diye kaşe vurmamışlar tescilden oraya geri döndün kaşeyi bastırdım sonra saat 2 de aradılar nüfusta adresim gözüknüyomuş gittim bide onla uğraştım yarın gidip alıcam artık ehliyeti :D Zorluyolar ceza yemem için hayırlısı inş.:queen:

Senin yerine biri yapaibliyosa ben gidip yaptırayım :D 2 gün uğraştım valla o eksik bu eksik Allahtan motor varda gidip geldim hemen :D :D:queen:

Abi geçmiş olsun tekrar o kadar uzağa gitmeyelim ya Kütahya içi yeter bana :D Bizde yine Eleman değişimi oluyo bi tutturamadık Dükkanı bırakamıyorum kimseye :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar