[Kütahya - MT]

Valla ben bu gün 2 motorlada acar bi turladım :cat: Salcanoyla 50 km kadar scoterla 10 km kadar :cat: bu günlük yeter benimki sana keyifli turlamalar :wiinkk:

sporkentte :) zafertepeye yakın :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

olmassa ben bi çıakyım artık hava soğumadan söyle biraz turluyemde eve gıdem gercı radarda vardır ya bu saate :)

uzun yol yapmadım demessin işte daha ne istiyon :cherry: bi ara zafertepede bende oturdum kendimi büyükşehirde sanıyordum 8gidiş 8 geliş 16 km yazıyordu her gün motor :cherry:

50 yi geçme radar yakmasın :sunny: hadi iyi istirahatler iyi gezmeler :king:

Hakkaten gitti :king: tamda bakımını falan yaptırmıştım karbüratörü temizlendi benzin otomatiği hortumları değişti buji yenilendi yağı castrol power 1 konuldu tam binilcek olduydu :cat: neyse alan kazasız belasız dua ederek binsin artık :bounce:

Sen kaça kadar çalışıyon :silent: 24 saatmi :cherry:

normalde akşam 5 ten gece 1,15 e kadar haftanın 6 günü :D pazargünleride sabah 9 akşam 9 dükkanın sahibi akrabam yardım olsun diye çekiyoruz neyse kurtulucam yaz sonu :D

Çalışmak iyidir :cat: hayırlısı olsun hakkında belki yarın akşama biz uğrarız sana :wiinkk:

Benim ufaklığa bi rüzgarlık cam alayım diyorum nerde bulabilirim ? Servise gittiğimde sorucaktım oralarda unuttum. Olmazsa internetten alıcam

Sanayiye (Arzum motor,Nur ticaret v.s) bak nettende fiyatlarını al karşılaştır hangisi uygunsa oradan al :cat: kargo bedelini hesaba katmaya unutma :wiinkk:

:D ben bi gideyim sanayiye bulurum mutlaka oralarda. internette var 25 tlye kadar buldum ama içime sinmedi çok kaliteli değildir heralde. birde kenarları sarımsı renkte nikelaj o hiç olmadı zaten :D kargo + havale ücreti var kart kullanmadığım için onuda ödüyoruz bankaya malesef :D

Valla ben 3 gündür hergün bikaç saatlik uykuyla duruyorum bugün 8den 1.30 a kadar işteydim :D deli gibi uykum vardı eve gelince kaçtı hala ayakatayım :D

Bende Nöbetçiyim abi bugün :D Bi polis abinin bilgisayarı çökmüş onu yapıyorum halen ofisteyim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar