[Kütahya - MT]

cıktısını aldım navigasyonu çöpe attım bu yazı yeter bana :D

Telefonumuda yazdım takıldığınız yerde ararsınız geldiğinizde :cat:

yok abi söylemediler elaman biraz sıkıntı ya dünyadan haberi yok neyse çıktı işte şimdi öğleden gece 10 11 e kadar burdayım yolun düşerse bekleirm abi :thumleft:

inş. kardeşim senide beklerim her zaman :rendeer:

Görünüşe bakılırsa öyle :D ya Kütahyada 3 tane motor var yada kimsede internet yok :D

Ben cbr 125 derim pek gözüm tutmadı bumoto yu isminde hayır yok :queen: ama fiyatı ucuzmuş :santa:

görünüş güzel hızı da tatmin edici eh özellik de ıyı gıbı bı dayanıklılık kalıyor bakalım bıraz daha bekleyelım bi :)

Ön yargılı yaklaşmayıp kullanıcı yorumlarını takip etmek lazım bence :cat: ama benim şahsi fikrimdir racing binipte belimi kolumu kanadımı ağrıtcaksam şayet en az 600 cc binerim bari değer aga :wiinkk: tecrübe kazanmak haricinde 600 cc den aşağı racing alınmaz bence :bounce:

Valla benimki işin esprisi arkadaşımda bumoto calibre ve honda arasında kalmıştı son anda gidip cbr 125 aldı daha 1000 km olmadı yetmiyor diyor 120 max hızı. 100 lük motordan da 125 liğe geçiş nekadar mantıklı olur bilmiyorum hız olarak pek tatmin etmez heralde. Bu arada banada asya alma diyen çok oldu ama ben aldım gayet memnunum sen motorunu sevdikten sonra gerisi teferruat :D Ama kalibrenin kırmızısı daha güzel gibi turuncuyu hiç beğenmiyorum ben :queen:

Valla benimki işin esprisi arkadaşımda bumoto calibre ve honda arasında kalmıştı son anda gidip cbr 125 aldı daha 1000 km olmadı yetmiyor diyor 120 max hızı. 100 lük motordan da 125 liğe geçiş nekadar mantıklı olur bilmiyorum hız olarak pek tatmin etmez heralde. Bu arada banada asya alma diyen çok oldu ama ben aldım gayet memnunum sen motorunu sevdikten sonra gerisi teferruat :D Ama kalibrenin kırmızısı daha güzel gibi turuncuyu hiç beğenmiyorum ben :queen:

125 lık değil 250 lik calibre ye yeşillendim max hız 170 dıyolar doğruysa bu da benı tatmın eder genellıklede sehır ıcı kullanacagımdan yakıt sarfıyatı ve hararet durumunu goz onune alarak 600 cc yerıne 250 tercıh etmem gerektıgını soyluyor ıcımden bır hıs :D tabi bu ara bı anda apache yaparsamda suprız olmas :D

özcan yarın gündüzdeyim müsait olduğun bi ara uğrayıp Salcanoyu test edebilirsin :cat:

Tüühh gitti göveç desene :p neyse yersen şayet bitanede benim yerime ye :cat: birde seversen ve vaktin olursa şayet gedizin izmire doğru çıkışında bi benzinlik var böyle önünde havuzu falan olan lokantası var orada bi tarhana çorbası iç :cat: mükemmeldir

Yok yerel lezzetler yerinde güzel :cat: ama bi ara bi plan program yaparız istersen o taraflara doğru :wiinkk: Mesela sabah çıkarız Çavdarhisara uğrar Aizoniyi ziyaret eder ordanda Gedize geçip Gövecimizi yer dönüveriz :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar