[Kütahya - MT]

oknglr bugun ahmet abının cayınını içtim sonunda bi sezondan sonra :) tanıstık kaynastık Senınlede tanısalım sende gel hele benım bi cayımı iç :) Ruhsat plakaka işlemleri 1 gün sabah başlarız öğleye plakayı takarız

Özcan kardeşim kusura bakma ilgilenemedim senle o gün Müfettiş telaşesine denk geldin :pr: neyse bi ara telafi edeyim artıkın :cat:

Okan kardeşim hayırlı olsun yeni motürün :rendeer:

Yarın hava çok güzel olacakmış bi plan program yapalımmı ne dersiniz :silent:

Özcan kardeşim kusura bakma ilgilenemedim senle o gün Müfettiş telaşesine denk geldin :pr: neyse bi ara telafi edeyim artıkın :cat:

Okan kardeşim hayırlı olsun yeni motürün :rendeer:

Yarın hava çok güzel olacakmış bi plan program yapalımmı ne dersiniz :silent:

abi sağol . ben daha plakayı falan çıkartmadım içim gidiyo valla duruyo kapının önünde :D şu işleri bi halledeyim ne isterseniz yaparız :flower:

Allah sağlık versin kaza keder vermesin :rendeer: hepsi olur zaman içinde merak etme :cat:

Selamlar Bugün akşamüstü Simav Eynal Kaplıcalarına çay bahçesine gelen grupdakilerin içlerinde MT takipçisi varmı? 5-6 racing,1 burgman,1 GS1200,3-4 cross hatırladıklarım...

43 dü zaten Kütahyaya gideceklerdi Emetten mi Gedizdenmi diye karar veriyorlardı..kalabalık ortamdı konuşma fırsatı olmadı....

Racingler 43 Rıders 1200 GS ve diğer croslar Kümok üyeleri olsa gerek buraya üyelikleri pek çoğunun vardır ama pek siteyi takip ettiklerine rastlamadım :wiinkk:

bugün gittim ozcanaykul ' un yanına plakayı vs. çıkarttık 43SP943 :) yarın sabahtanda ehliyeti alıcam yetiştiremedim hepsini bugün. Artık rahat rahat gezeriz :D

Hayırlı olsun Okan :rendeer: tekerin hep düz bassın inş. Plaka çok sexiymiş 43e 43 ne güzel :p Keşke benim scoterın işlemlerini yapmadan tanışsaydık Özcanla da banada böle bi plaka alaydık :sunny:

Hayırlı olsun Okan :rendeer: tekerin hep düz bassın inş. Plaka çok sexiymiş 43e 43 ne güzel :p Keşke benim scoterın işlemlerini yapmadan tanışsaydık Özcanla da banada böle bi plaka alaydık :sunny:

Valla tesadüf oldu diyebilirim ne varsa verin dedim sırada böyle oldu :D

Bu arada bişey sorucam bizim ordan ( hıdırlığı bilirsiniz belki ) aşağı inerken dik bi yokuş var frenle iniyorum sürekli yavaş yavaş bi sorun olurmu ? arka frene basıyorum zaman zamanda ön frenle destekliyorum :mrgreen: çok garip dik ve sağa doğru eğimli bir yokuş gözümü korkutuyo hızlanıp duramazsam kayıp düşersem diye :(

Fren taktiğin iyi bi sorun olmaz ayrıca arada hafif gaz vererek kompresör yapmasını sağla motorun yokuş çok dikse :cat:

okan bı ara ugra acelesı yok ugrdaıgında plaka ıcın zeyıl yapacaz. Yokus cıkıyorum dıye rodaj donemınde yorma motoru :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

ayrıca ahmet abi plakayı ben alaydım RR olurdu :) 43 RR 408 plaka Budur :)

okan bı ara ugra acelesı yok ugrdaıgında plaka ıcın zeyıl yapacaz. Yokus cıkıyorum dıye rodaj donemınde yorma motoru :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

Valla mecbur çıkıyorum yokuş elimden geldiğince en az yokuş olan yolları seçiyorum :D Bu hafta içi uğrıycam kesin :thumleft:

Sıfır motordada mı zeyil yapılıyor :silent: plakaya gelince RR ı anladım senin Racingci ruhunu temsil ediyor bence :mrgreen: de 408 nedirkinem :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar