arkadaşlar merhaba ben hasan transalphasan kütahya ili sonu levhasını görünce anca dikkatimi çekti derdim foruma cevap vermek değilde nasıl bişey sorulur yada ortaya atılır diye birilerine sormaktı bu arada bilgisayarla ve internetle aram hiç ii değil **kütahya** yı da gördüm bi baktım herkes kütahyalı hatta benim dükkanımın önnde birisi poz vermiş işi bilmiyoruz ya ve bu mt nin açılımı ne bu arada **kümok** kurmak üzere ilk adımı attık kurduktan sonra bilgisayar ortamında paylaşımlarımız için sizlerden çok yardım alacağız zira bu benim bilgisayarcılığımla hayatta olmaz kurduğumuzun haftasına kapatırız tabi hepimiz birbirimizi tanıyoruzdurda nickinizin kime ait olduğunu bilemediğimden çuvallıyorum bir tek üniversitede çalışan mehmet abiyi tanıyabildim oda koyduğu resimlerden bu arada ben samanpazarında camcıyım bu işleri bilen birileri bana bilgisayarla değil yüzyüze anlatsın çünkü bu sayfadan çıkınca bir daha bulabileceğimi sanmıyorum yarın itfaiye yanında görüşmek üzere herkese ii akşamlar
Yok yok kapanmaz. Bak biz Kütahya MT sayfasını 3-4 kişi idare ediyoruz.:mrgreen:
KÜMOK kurulsun ben her gün sularım sayfayı, kurumaz.:cat: