[Kütahya - MT]

mtk

abi kış dönemi olduğundan motorları kirletmek kimsenin işine gelmiyo.. ama asıl önemli sebep alpaslanın motorunu satmış olması olabilir :queen:

cumartesi gelen olacaksa ben de varım +1
ama kimse gelmeyecekse gidip tek başıma çay içmem :)

heralde motor u satmamın buluşmalara baya bi etkisi oldu ama:) cuma günü ne kadar bakalım kimler geliyorum diyecek bakalım.

benimde artık güzel bi kaskım var öz abim diyebilecegim kadar sevdigim metin abimin hediyesi çok teşekkür ederim abi.

alp biliyosun ben gelirim diyemiyom ama duruma bakarız artık

alp sayfaya 4 kişiden başka ugrayan bileyok sence cumartesi kaç kişi gelir hacı neyse günaydın millet

benim maç durumuna bağlı hafta sonu cuma akşamı netleşir durum herkese saygılar.

mtk

geriye doğru 199 sayfa içinde ne maceralar vardır kimbilir :) şimdi çay toplaşmasına gelen olmuyor.. 200.sayfayı çayla kutlayalım :)

sultanbağlı hoşgeldin:)
evet bakalım 200 üncü sayfanın ilk mesajı kimden olacak bakalım.

mtk

sultanbağlı hg
motorun yoksa listeye yazalım seni de :) motoru alacaklar listesine :))

sultan baglı hoşgeldin aramıza
sayfaya bakan kişi sayısı aynı ama çaya gelen yok gibi gözüküyo

merhabalar c.tesi şehir dışında olma ihtimalim var ama gitmezsem neden olmasın,olmamak için hiçbir sebebim yok bende varım geliyorum hatta ömer,hüseyin ev volkanıda sürüklerim. ;):cat:

kar yağmaya başladı lapa lapa , motor binecek kimse yokmu :pr: :p :cat::cat::cat:

özgür kardaş nerelerdesin , görünmüyorsun :bounce::bounce: ::stretche ::pokey:: ::pcgum:: ::145::

Son düzenleme:
aslında emrah gerekenleri yazmış.... ama yer ve zaman bilgimiz olursa gelirim tabikide...

bu arada sizi konsere davet etmek isterim...pazar günü azottaki çiğdem düğün salonunda konser var.. MT olarak bi onurlandırma projesi yaparsanız çok memnun olurum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar