[Kütahya - MT]

hacı motora binilmez mi yaw sabah okula giderken(saat 7:30),amcanın biri fazer ile geçiyodu.motorda 34 plaka,dikkati elden bırakmama adına koydum videoyuda hacı...

mtk

video çok kötüydü :( paylaşıma tşk..

@hava bugün kar yağışlı, karda gitmek çok zevkli ama çok tehlikeli.. yine de tavsiye ederim :)

valla gazete dagıtıcıları ilaç dagıtımı ve birde bizza dagıtımı yapan motorlu kurye var benim gördügüm adamlar harbi motorcuymuş bence allah kolaylık versin valla bu karda bile devam tatlı su motorcusuyuz gib geldi bana (ki ben bu durumdan şimdilik memnunum) hani bizim sayfanın tatlı su motorcuları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt, motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.

Adana İl Temsilcisi
Kütahya MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

inşallah yeni yıla sağlıklı mutlu, huzurlu, paralı ve yeni motorlarımızla yüzlerle km lerce geçer...

iyi seneler diliyorum aynı soluğu alıp motor için kalbi çarpan dostarıma...

Arkaşlar kısmetse bu ay içinde motor almayı düşünüyorum.Bir kişiyle anlaştım.Sorun şu ki mevsim normallerinin üstünde kar yağışı,buzlanma ve soğuk olduğu için binerek getirmek zor olacak beinm için.Bildiğiniz tanıdığınız kamyon veya nakliye aracı olan varsa veya ne bileyim masrafları karşılamak kaydıyla bir kasalı veya van araçta olabilir.Bu şekilde yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim. herkese iyi akşmlar....

Arkaşlar kısmetse bu ay içinde motor almayı düşünüyorum.Bir kişiyle anlaştım.Sorun şu ki mevsim normallerinin üstünde kar yağışı,buzlanma ve soğuk olduğu için binerek getirmek zor olacak beinm için.Bildiğiniz tanıdığınız kamyon veya nakliye aracı olan varsa veya ne bileyim masrafları karşılamak kaydıyla bir kasalı veya van araçta olabilir.Bu şekilde yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim. herkese iyi akşmlar....

kargo uçaklarını araştırmalısın:)

mtk

emrah hayırlı olsun şimdiden.. sanıyorum çin düşünmüyorsundur yine :)

elimizden geldiği kadar yarımdımcı olmaya çalışırız tabi.. nereden getireceksin motoru? yani şehir olarak.. biraz ona göre değişir :cherry: gerçi zaten buz falan kalmadı ortada.. en kötü ihtimalle ıslanırsın :)

bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun geç kaldım biraz :)

özgür abiye de yazık yav yayan gördüm birkaç sefer içim parçalandı :queen: özgür abi umarım sen de alırsın en yakın zamanda..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar