[Kütahya - MT]

yok metin abeem saol ben almeyem gadir bende ökzürük yapıyo :queen

vaaay hayati abem sen yaşıyonmu yauv sanada meraba abi çıkar motoru gazlıyam tabi :bounce:

eyy millet kimsecikler yok ortalarda nerelerdesiniz yahu akşama bi ekşın yapalım bakalım..... bu sefer lafta kalmasın.....

mtk

hava bugün öğlen saatlerinde sıcak ve güzeldi.. ama pazar 1 derece olacakmış..

edit: sanırım toplaşma yapılmadı

Son düzenleme:
iyi akşamlar.Özgürcüğümde motorunu sattı o da artık bizden hadi hayırlısı =))))

iyi akşamlar motoru alalı 3 ayı geçti 1100 km de 800 km tek başıma yaptım......ne bir geziye katılabildim nede bir buluşmaya(nöbete yada yıllık izine denk geldi)..bi buluşunda ben de geliyim:)

artıkın 3 motorsuz motorcuyuz???:: :)

iyi akşamlar motoru alalı 3 ayı geçti 1100 km de 800 km tek başıma yaptım......ne bir geziye katılabildim nede bir buluşmaya(nöbete yada yıllık izine denk geldi)..bi buluşunda ben de geliyim:)

yaza ekip bi toplansın.inşallah çok çok uzun yol yaparız.

Son düzenleme:

mtk

özgür abi hayırlı olsun kaça sattın :)

@ sertaç abi çok haklısın :queen: yakın zamanlarda bi toplaşma olsa iyi olacak.. hoş kimsenin motoru kalmadı ama :mrgreen:

hacı senin şu iş olursa artıkın bi ktm patlatırsın heralde en exc 250 sinden :) ))))

ya nasip alp kardeşim.
mrock kardeşim ev iş degişiklik yok dışarıya çıkış vızesini daha alamadım da o yüzden görüşemiyoz sanırım :pr::pr::wiinkk::cherry:

alp kanka durumun ne senin iyiki motorun yok yani ne binmeyelimmi motorlara zaten havada soguk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar