[Kütahya - MT]

KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA

Son düzenleme:
saat 10:25 te kimseler yoktu biraz bekleyip döndüm.yine hüsrana ugrayan bi sabah kahvaltısı....

Alp k.bakma aramışssın.... bi de lakin ben ayvalık için yoldaydım gelmem imkansızdı. Kimsenin gelmemesine üzüldüm. Gene forum durgun bi döneme girdi.Belkide motorun yok diye herkes tavır yapıyor olabilir :D :D

herkese iyi bayramlar....

mtk

işyerini açtık çalışıyoruz arefe arefe :) yoksa mutlaka gelmeyi planlıyordum.. ama kimsenin gelmemesine üzüldüm..

KÜTAHYA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

BURSA MT

olum alp filim adamsın yaa 10:35 te ordaydım ben 11 e kadar bekledim kimse gelmedi bende gittim tek başıma güzel bi kahvaltı yapıp geldim napalım insan bi 10 dakka bekler yada bi arar dimi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kütahyam komşu mt'ler bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Çinili bir motor kütahyanın gururu olur . Sevgilerle.

kütahyaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT

Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt

kurban_bayrami.jpg

Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız

TEKİRDAĞ/TRAKYA MT

a000002.gif

kurban2li4.jpg

Koyun_inek_kurban_bayrami.jpg

koyunkavurmahw0.jpg

NİCE MUTLU bAYRAMLARA:)

şu tatil günlerinde bir organizasyon yok mu herkes yarım kg et getirsin saçta kavurma çevirelim :D :D olmaz böyle boş boş... :D

Herkesin Kurban Bayramını kutlar,
Sağlık, başarı ve mutluluğun hep yanınızda olmasını
temenni ederim...
Ayrıca diğer MT-il gruplarından sayfamıza bayram kutlaması
yazan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim...

bütün mt cilerin kurban bayramı kutlu olsun sayfamıza kutlama mesajları için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar