[Kütahya - MT]

toplantılara yeni arkadaşlar pek katılmadığı için tanışamıyoruz kimi arkadaşlarda sitede yabancı kalıyor.metin abinin dediği gibi kapımız herkeze açık

toplantılara yeni arkadaşlar pek katılmadığı için tanışamıyoruz kimi arkadaşlarda sitede yabancı kalıyor.metin abinin dediği gibi kapımız herkeze açık

eleştirim biraz ağır kaçtı biliyorum ama adama bir hoş geldin bile demeden muhabbete devam ettik, değil mi?
kaç zamandır yazıyorum ama yani sanki görünmez adammışım gibi bir tavır var.
sonuçta görmezden gelmek de bir tavır.
neyse tadınızı bozmayayım.
selamlar.

Ben sadece yanlış cevap dedim. Aramıza katılıp güzel ve bi o kadar da
zevkli muhabbetlerimize katılan ne demek istediğimi gayet iyi bilir. :rendeer:
Bizde kimseye ayrımcılık yapılmaz.

geneli toplantıları felan nete yazmaya çalışıyorum ama pek katılım olmuyor ilk buluşmada özgür ben ve bi ara ismail ugradı.
ikincide emrah,yusuf,zeki,hüseyin,emre ve ben vardım.

eleştirim biraz ağır kaçtı biliyorum ama adama bir hoş geldin bile demeden muhabbete devam ettik, değil mi?
kaç zamandır yazıyorum ama yani sanki görünmez adammışım gibi bir tavır var.
sonuçta görmezden gelmek de bir tavır.
neyse tadınızı bozmayayım.
selamlar.

hoşgeldin demememiz yanlış olmuş tabiki. Ama bu şekilde meraba deyipte bir daha msj atmayan bir sürü insan oldu.bende ilk giriş yaptığımda kimse dikkate almamıştı.Biraz aktif olarak, toplantılara gelerek artık bende yerimi aldım. Eğer arkadaş aramıza girmek için adım atmak isterse ve atarsa kapımız sonuna kadar açıktır.Başında kask olmayan, Karavanın önünde tek teker yapıpta trafiği tehlikeye sokan,motorunda dikiz aynası bile olmayan o 2 tekerlek kullanıcıları hariç tabiii:bounce::bounce:

ooofff off hfta içi çalış hafta sonu gene yollardayım kırşehir den selamlar kırşehir-türk telekom maçı için.
ismailcim bu arada al bu kart sana ::hakem1:: ulen tribünlerden çektiim yetmiyo bide senlemi uğraşcez bakmam gözünün yaşına atarım adamı:queen:
herkese saygılar
bu arada hakikaten bi akşam şöyle tam kadro bi toparlanalım çay içelim muhabbet edelim yauv.

yaz gelsin tekrar, tanışmak da nasip olur.

aslında yaza falan gerek yok herkese uygun olan bir gün forumdaki bütün herkesi bir araya getirecek bir organizasyon yapsak çok iyi olacak.Herkes uygun olduğu tarihi söylesinde bir orta yol bulup genel bir tanışma günü yapalım:cat::cat:
Motorsuz olan motorcular var ona göre çok uzaklarda buluşma ayarlamayalım :p:p:p

seninki Buell 1125 cc ben tırsıom o makineye binmeye :mrgreen::mrgreen:

emrah bizim gökhan abinin elektrikli bisiklet var şarjı full ken 40 falan yapıyo (yokuş aşağı) ona binersin :queen:

motorsuz arkadaşları biz alırız yeterki toplanmayı isteyelimadres verin toplanalım bu akşambile olur

Cuma veya cumartesi diye ortaya bi fikir atayim o zaman sizede uygunsa gün belirleyelim.

cumartesi olsun arkadaşlar banada uyar:cat:

bu arada Necip abi Kawasaki KLE 500 ü satmış o da motorsuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar