[Kütahya - MT]

yok eskişehir yolunda ılcayı geçince lakin gelen yok tahircim sende kanepeye uzan tv seyret herkes öyle yapıo:p :p :D

Mt_Kütahya Bayramınızı kutlar nice bayramlara ulaşmanızı temenni ederim.:rendeer:

MT-Kütahya'lı arkadaşlarım :) Bayramınızı En İçten Dileklerimle Kutlarım :) Allah Nicelerine Erişmeyi Nasip Etsin:

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.Kazasız Belasız Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle...Eskişehir MT...

sevgideğer MT grubu mübarek ramazan bayramınızı tebrik,sağlık ve mutluluk dolu bir ömür ile daha nicelerine kavuşmanız dileğiyle,hoşça ve dostça kalın
:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

Başta "alplion" dostum ve "hayati" abi olmak üzere,
tüm Kütahya'lı motosiklet severlerin bayramını en içten dileklerimle kutlarım...:rendeer: volkan eskişehir

yarın sabah 10:00 gibi eskişehire gezmeye gelmek istiyen varsa 0555 339 93 58 nodan haberleşebiliriz... iyi bayramlar

tüm kütahyalı motorcu kardeşlerimin mübarek ramazan bayramını kutlar kazasız sürüşler dilerim...! yalova-tavşanlı mt

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

kurban bayramımı???? cümlemizn bütün bayramlarını kutlayalım:queen::queen:

yarın E.şehire saat 10 gibi hareket olacak. şu an için 2 motoruz.

1.ben+1
2.özgür+1

yağmur yok gözüküyor lakin kıyafetlerin mevsime uygun olmasında fayda var...

Son düzenleme:
kurban bayramımı???? cümlemizn bütün bayramlarını kutlayalım:queen::queen:

yarın E.şehire saat 10 gibi hareket olacak. şu an için 2 motoruz.

1.ben+1
2.özgür+1

bekleriz erhan :) ben müsait olmasam da telefonunu kaydettim :) benim numaram sonu 4554 olan :) ziyaretlerimiz bitince seni ararım :)

mtk

bütün mt ailesinin ramazan bayramı mübarek olsun. dışarıdan gelip bu sayfada güzel mesajlarla bayram kutlaması yapan herkese de çok teşekkür ediyorum.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar