[Kütahya - MT]

Bende duydum gibii..... eee yaniiii?? yol gözüktümü bize?? Cumaya kadar kesinleşitrelim de son ana bırakmayalım

forumda hiç bir aktivitenin yazılı olmadığı, herkesin işi olduğu bi pazar günü insanın canı sıkılırsa napar acaba??? bi kaç foto gelsinde bariii.... ::p mrgreen:

y1pGSjyFD--K-plGe1u_pHfzAaJLTCJBbc9toW5eqel_9lhYNUgQywlhxxhBNI4fYnn

can sıkıldın mı yerinde durmuo insan ne yapsak dedik ve atladık......

y1pj33vaiRU0DYkeSazdYemjlFxH9TIJ14hLdvwcnNDIbL2Cb_52xc6Kkwbs-bw9WLh

y1pHo2JSTZp6dv58AFLHEpP681N2Cw44vD2FacGqgrfbZtgwPpFJ5JMPEsD9TFxq7DS

öyle durduğuna bakmayın 80km/h gidiyoruz :)

y1pDEj1iadJdaiACo4nzd85krhV024b_esI80Ealw6rF8z-rc5GpHnX-atmSmv99sHF

yokuşta 40km/h düştük ehu ehu ehu:queen::queen:

y1pkx729k0CEG9YwwLqP7nNf_9uFOrgmMsdZnvqzqdqEkWC-tBMug4lsqsmfAo40kdI

porsuk denizine ulaştık sonunda :)

y1pGqJtNefViT81BmW-XwcUR9xOTVVDazl8qjSYzQTtq9PD9Wv6oLPyETtJoNY0CgEk

amaç karşıdaki peri bacalarına benzer mağaralara gitmekti,fakat yol yokmuş bizim girdiğimiz yerden.motorlara sorduk yüzemeyiz oraya kadar dediler :p:p

y1pMwZPnjCwLu3TS2TDGOxURRJ_rkyRAm4PKljFqNiTPHCUwKGVOeBmlaa7SvixcfpP

y1ps_V0wpQfzberjDdPu3TAxylYO1I3yaf-uVwhFfEQDhyphJnooBYmJ3M_ugYXfHpy

y1ptPgBiDHfpmzyv_3pPygB3lS857JH5RcM2kQrhJLz8v8nw4UKEgDnfrzCCsmgzoGq

kışın sular altındaydı lakin şuan motorlarla üzerinden geçiyoruz.bizimkilerde enduroya hiç pati çekmeden kıç atmadan saplanmadan gidiyoruz haliyle... :queen::queen::queen:

y1pu70bfQXVzq7CwG--gMwYeCZiYlMVxTVaGRmedF6xbdywM0PPlybq63tSjiYqHoxt

y1pQXeC0Mz6YVj2xSMpeSfZ_A6WqSzm6hMd2F2RzQMHUpipcCZwyXmJiBRNUexTOPnD

Dandik fotoğraf makinesinden anca bu kadar ters ışık görüntüsü çıkar :D :p

y1pQXeC0Mz6YViqudyQM0pmm5VQwgx-Fskg3VUPpjLmKFW8adtGlcQ7lPTykffQ3oRy

suya hasret kalmışız galiba....

y1pXRvtHJ8H084mU3BRaHVQAJA9xjtZR9A9j6ppd6Fv7pqQSU9VSdkWXHiQy0Dog1Sy

y1pAY8rgh9oTVWy_0kWIFSb61Sl99eIZBRtqgynq9luyOT8HuxUVnZBQmj55sQELGMo

y1pbRViA_R9gI2KuU2bhYJ2z_w3uQGejl-OBROrbelqdKxc9xCKyBNOzo08Xe66AxPw

ömer fotodan anlıyorsun sen galiba....

y1pgoEzipweWjsiZ0A5mRQYy1FlVt2NYCvmZz2N9PHEkChhfc0aFWtuRdHpMkziN5Cn

y1ptMFdIRF8YTblDv29a6pA6W9Dn3QKOKo8lzR84fOOXyaRI5BTR7SHbOiMGKHKhn6b

y1p8jXHHGN7C8_zGL_4dUKwk9l82LtKGRDRrxf7dJN3LQ600KeDx_WFlshcHLxmpyi2

y1pm2jQSLBEi1t7uzKGmJiqHiEAom6G7RoNk0uNTanMNeH_-ozJCzVJ1nIF6o0n60s1

balıkçı dayı bizim kabuklu yemiş atarak kenara çektiğimiz balıkların üzerine serpme atarak hayvanları gafil avladı (hakkat ne güzel atmış dayı :queen: )

y1plrBhyxplw5DH72Pn9ST_-rLpRV_nd9anENnYVUEfAyp108NTdcuIViqNzClw9Bbj

allaaaan sazanlarııı ........

y1poIcwe9krmfIUvaoLcCQaolR6NVpFkZtntgOKFgpWEXMV26FxhjtfHcfUd7M0gkAB

y1pFjpLV_gOILOCArspQCVIrLnbBihN7duFOh61xw4VYz6sfTXAhWSuCVLono31F_q8

MT-Kütahya mangalda balık organizasyonu kafamda bir anda canlanmadı değil :p

y1pwz4PLlUYBcvtPOK-ULf674yx0XqEcyXoGbskd64-pL5m5DInBM-uK2lhn_LQOvJi

yolu olmayan fakat içimizdeki enduroyu motorlarımızada aşılayıp arazide ilerleyerek asvalta ulaştık.

y1pPc_AZdqTIbbLkPdvr_i5O_2sIF342VnhmFcTRcPqru9XNaAere1TkQG1Icd9St4T

sonuç olarak hatırımızda kalacak bi kaç kare görüntü kaldı geriye... umarım beğenmişsinizdir.

Son düzenleme:
emrah gelemedim ama çook güzel gezmişsiniz...haftaya acısını çıkaralım.hatta abartıp hafta sonunun prgmını şimdiden yapmaya mı başlasak ki?

Son düzenleme:
abi davul deyince şenlik aklıma geliyo şenlik deyincede yemek aklıma geliyo sanırım ondan oldu abi.

Resimlere baktımda amma eğlenmişiz yahu... =) Alp abi sen neler kaçırdın yaa! aslında o geçtiğimiz yerler tam senlikti.. Ama olsun Hyosungda Tvsde en baba enduroya kafa tutar gibiydi... :):):) GÜzel bir tecrübe oldu... Şimdi artık hep birlikte "mangalda balık" yapma zamanı.. Alp abi,gidelim dimi??

VEEEE BOMBAYI PATLATIYORUM....

Önceki gün porsuğa gitmenin , akşamında Hisarda tüm abilerimle oturup muhabbet etmenin gazıyla ertesi gün Polis Myo başvurusuna benim keçiyle gittim...:queen::queen::cat:

Vee arrtık dönüş yolu....

Fazla resim çekemedim,çok yorucu oluyomuş ta ondan:) Ama anladınız siz olayı

Son düzenleme:
ömer sınav nasıldı? uzun yol biraz yorucu oluyo dimi?mangalda balık iyi fikir ama biraz zahmetli gibi sanırsam.

erhan nasılsın dostum :) bizim sulara ulaşmışınız hee:queen: eskişehir'e az kalmış :) bi pazarım olsa da sizle denize gitsem diye didinip duruyorum ama bi türlü mesaiden kurtulamıyorum :) aslında iyi oluyo ybr'mi güzelleştiriyorum :)

oumar kardeş, sınavının güzel sonuçlanmasını dilerim :)

alpi, nasılsın kardeşim. :) emok'ta bari en azından el sıkıştık :) hayati abi nerde ? göremedim :)

teşekkür ederim DİGİİİ.... Bekliyoruz burayada...

Son düzenleme:
::evil::::evil::simit ayran sabah kahvaltısı, öğlen karpuz peynir, akşam üzeri mangal sucuk ekmek tereyaglı kaşarlı mantar kola....... gece çay ve çekirdek Bu arada testi kebabınıda unutmamak lazım tabi:pr:::evil::::evil::

::evil::::evil::simit ayran sabah kahvaltısı, öğlen karpuz peynir, akşam üzeri mangal sucuk ekmek tereyaglı kaşarlı mantar kola....... gece çay ve çekirdek Bu arada testi kebabınıda unutmamak lazım tabi:pr:::evil::::evil::

Noluyo lem orda... Benim sevdiğim menüler ortalıkta gözümün önünde uçuşuyooo:cat::bounce:

sinan, ne olsun iyidir. işte bi ara beklerim ,Kütahya ya.hatta bi pazar bize takıl.

metin abi bu cumartesiden kampa gidelim diyoruz.

Mantar dışındakilerin hepsini yiyebilirim... Kesin mi?? gidicekmisiniz haftasonu kampa??

teşekkür ederim DİGİİİ.... Bekliyoruz burayada...

:) sağol ömer sonucu bizimle paylaşırsın :)

süper menü budur işteee :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sinan, ne olsun iyidir. işte bi ara beklerim ,Kütahya ya.hatta bi pazar bize takıl.

metin abi bu cumartesiden kampa gidelim diyoruz.

alpi amma meraklımışın sende dağ başında yatmaya bee :queen::queen: motorun dili olsa da konuşsa :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

O menüyü yedikten sonra mis gibi dağ havasında uyumak kadar güzel bişiiii varmıdır ki değil mi Alp?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar