[Kütahya - MT]

Çay yok mu çay bu akşam??? .... KÜTahya MT kamp öncesi dinleniyo herhalde:D:D çok uzak bir yer değilmiş, banada cesaret geldi gelicektim ama malum benm motorla o yola çıkmamı istemedi babam..:( amaaaan bende cbf500 alırsam her biyere gidicem:D

Son düzenleme:
arnızda skooter kullanan yokmu
:queen:

war olmazmı ben varım :wiinkk:

gecen kent ormanından dagın icinden girdik sazaktan cıktık sonra hıdırlık daglarına cıktık yol yok dagda patikalar hep bir yagmur bir yagmur walla çinlim kuvvetlıymıs dag taş dinlemedi tekerlerde kaymadı ALLAhtan ama baya pata kutur yer oldugu icin motorumun her tarafından ses gelemeye basladi bir ara her tarafini sokup yenıden takaca :D

kamp

arkadaşlar kampa ne zman gidilecek vakit zaman verirmisiniz. satılık 2004 kle 500 vardır. ilgilenenler yazsın.

+1 kamp

arnızda skooter kullanan yokmu
:queen:

Ben varım sucuter kullanan:queen::queen::queen:
Gel ne olursan gel...:bounce:

Çay yok mu çay bu akşam??? .... KÜTahya MT kamp öncesi dinleniyo herhalde:D:D çok uzak bir yer değilmiş, banada cesaret geldi gelicektim ama malum benm motorla o yola çıkmamı istemedi babam..:( amaaaan bende cbf500 alırsam her biyere gidicem:D

ömer bişey olmaz sen git çok yakın zaten...:cat:

Son düzenleme:
accuweather.com da sakika dakika hava tahminlerini alabiliyorsunuz.. ayrıca meteor.gov.tr den daha isabetli tahmin yapıyorlar.. bizzat gözlemledim :queen: bu gece yağmur yağacak diyordu yağdı bu gün gündüz için hava gayet güzel gece yağış yok yarın gece yine yağış olacak.(tahmin) inşallah dedikleri gibi çıkar...

yağış olsada farketmez herhalde ... bana her yol roma...

Son düzenleme:
Yol yorgunları nerdesiniz bakiiim.geçmiş olsun hepimize..........börtü-böcek,toz-toprak,yol,bol sucuk,buz gibi bir hava, hoş sohbet ve tatlı bir yorgunluk kaldı geride. fotoları yarın koyacağım artık..... iyi haftalar herkese:wiinkk:

Son düzenleme:
beyler ben fethiyedeyim bende fotolari yarin yerlestireyim herkeze iyi haftalar

evet bir frig vadisi kampı daha bitti bu sefer doğal hayata daha yakındık o kadarki çadırımızı ayıların ininin yanına kurmuşuz sabaha kadar homurdadılar durdular.kadro her sefer ki ile aynı idi.sadece yeni gelen, ustalarımızın ögütlerini dinleyerek kafası bi milyon olmuş volkan arkadaşımız vardı.Kütahya mt biraz daha katılımcı olalım ve neti takip edelim.bu kamptada 10 kişilik plan yaptık ama 6 kişi idik.

benim bu fetiye isi biraz pahaliya mal oldu bi kaza yaptim daha kutahyadan cikmadan cevre yolunda bi land rover defender marka lacivert bi jeep onume cikti arka sol tarafina carptim ben sarampole gittim adamda kacti yani beni allah korudu valla ayak bilegimdeki bi ezikle atlattik cok sukur bide burdurda radar cezasi yedim 120 ile 237 ytl bunu atlatamadik tabi velhasil biras pahali ve acili bi yolculuk oldu yani

benim bu fetiye isi biraz pahaliya mal oldu bi kaza yaptim daha kutahyadan cikmadan cevre yolunda bi land rover defender marka lacivert bi jeep onume cikti arka sol tarafina carptim ben sarampole gittim adamda kacti yani beni allah korudu valla ayak bilegimdeki bi ezikle atlattik cok sukur bide burdurda radar cezasi yedim 120 ile 237 ytl bunu atlatamadik tabi velhasil biras pahali ve acili bi yolculuk oldu yani

Çok geçmiş olsun....Aman dikkat et.:cat:

allaha sukur bi omuzda morluk bide ayak bilegimde ezikle kurtardik. tesekkur ederim beyler saolun.

yapma yaaa ismail abi, aman diyiiiim geçmiş olsun....

Gelelim Frig Vadisi organizasyonuna. Kamp cumartesi sabahı başladı.Biz ise c.tesi akşamı gitmeye karar verdik.Ömer' den öğrendiğimiz kadarıyla sabah biraz yağış olduğu için 3-5 çadırdan başka kimseler yokmuş.Yola çıkmayı düşündüğümüz saat 21.00 dı.Biraz can sıkıntısından birazda heyecandan volkanla erkenden yükledik motorları.Volkanında ilk uzun yolu ve kampı olacaktı.

y1pCp0PldxSNToGnBmJzwhajPF5HO8fYJzYiub0oW9qjdtHXu7le0pj1LCmKCOVJO_2svD_ilHF9uI

Fakat 21.00 teker dönemedi.Yola çıkmamız 22.30 buldu.

y1pCp0PldxSNToKVsP064pBuSaa62ixtFTgYxLxHcd00hbgFknqODAsZwzC1VVAPNBwgHejrxVm-5k

Saolsun Ömer demir yolunun ordaki benzinliğe kadar bize eşlik etti.
y1pCp0PldxSNTpxXdgVYVjvt7ptzzasrmIMdt60JybCBBr0zPnbEwiGgSPMdQ3L-pr2V8_lbn7uybA

y1pCp0PldxSNTq6d1DsYdvx7q9tnoG3KtR1MDspPTL3HR4F2Dln0eRYCgzLVUCw0JExiPHLbDiSZsQ

Yol zifiri karanlıktı.Haziran ayından beklenmeyen şekilde serin bir hava vardı.

Toprak yolda bir kaç denge kaybı yaşasamda sonunda gürültülü seslerimizle far ışığından yükselen toz,dumanla kamp bölgesine vardık.

y1pCp0PldxSNTpyTj7xU5ro-LewYbBl-QBXwiEQ7iKli_eQa_IbdD3ohA8NIZf58kt0htxz9wkyHDc

El fenerleriyle zorlana zorlana çadırlarımızı kurduk ve hemen ateş başına koştuk. :) Kamp bölgesinde yaklaşık 60-70 kişi vardı.Biz vardığımızda projeksiyon cihazıyla film seyredenler,ateş başında gitar çalıp şarkı söyleyenler ve birde kamp bölgesine yakışmayan, ağızından küfürü hiç düşürmeyen adamlar mevcuttu :(::yanliss:
y1pCp0PldxSNTrtRCQQhiphHFYGitUG_ibeQ3JYMS4IyPfQjK6aV5o-LArmJVyZy9OLC9RIXVq5R3Q

y1pCp0PldxSNTpDlfFn6tnGI0iUd7UTduBdWtM5TOqQA1qJXcwORPWOzVuVtqIegZC6XDzMOwm5d5c

Bir daha kampa çekirdek götürmeyelim,adamı hasta ediyor walla çıt çıt çıt.....:queen::queen:

y1pCp0PldxSNTr1cT61WFXgTec_5SYwcknj-crGQfKzER8LJRO3OQiS8bRpcAaYM62TjMytxNCxtlg

y1pCp0PldxSNTpevI_vPyf_F8E6MHtkGRe-__l01aweU5jiZvwiRty-yUYr12-WrypALsrErQOx26M

Özgür abi havasında gene :cherry:
y1pCp0PldxSNTq-AP8_Tc6SIIYbBZrZLGNtJrWcJxd49ZleWTMNKjqhbpGIMz0sM5vYvPzFlKHwcT8

Gece yarısından sonra üstümüze iyice çiğ düşmeye başlamıştı.
y1pCp0PldxSNTpSoN3tu2y_9Sklt9kRNP5s7SLuInbis9nMmffildRTttl_k1XFInKsOueGlthgbOE

Sabaha karşı 3-6 arası çadırın dibinde çalışan araçlar yüzünden uykumuz hep bölündü:pr::pr:

y1pCp0PldxSNTqyQr6moSSa7qtvKH371jGsYk6AHjkfV2tjgX_ScEyR10iRfFaWTDKxRqWpbghxvm0

y1pCp0PldxSNTpUSk5HBGxdhzG76Vl5jQMhQ-3lQ2LMd1c5VSlohrCmp5sTuB02CHXQuTGf5Q7GgOY

y1pCp0PldxSNTpCt9Qq0CQtPhLYdEvsLVd9HrH7LUJJBe68OEz5XVnHjQVlAAmlPdeD7n1s7VO3rC8

Övünmeyi pek sevmem lakin, Kütahya-MT Motosiklet grubu olarak kamp bölgesinden hep olumlu şeyler duyduk.Gerek hal hareketlerimiz gerek aramızdaki muhabetten dolayı herkesin ilgi odağı olduk.
Kütahya,İstanbul,Eskişehir(Dağcılık kulübü) ve Balıkkesirden çok kaliteli, gönlünü seyehata ve kampçılığa vermiş güzel insanlar tanıdık.(bi kaç tip hariç tabi...bunlar olur artık normaldir:farao: )

y1pCp0PldxSNTpudO_M5ikO6hEKmcKy43Eibup6qUADfCvqVZJTJuHrYa03sRmbzXJ56wQK5DG5fm4

y1pCp0PldxSNTqFH-jp_WycCYv-25DGhrCZMkv_Ov9KyEaTss4V3D0Mm5ztO7sRJcbx1YI88pBcGsA

y1pCp0PldxSNTpgwp7z12Z2qcWc1KibPE0wFb-LWN2mODMWFSF4MmM2oNexNFhxrCONwQZg2GMWYOQ

uyan Özgür abi uyaaaan :queen::queen:
y1pCp0PldxSNTrc9MBLtOlUbXEbWbdmhwBhUvvRxLPRA_MaDjwiJzZr-vCPtE-HsbgHWUniCyGYmCY

Alpin çadır ağır ağır çökmeye başladı ve tek kolonla ayakta durmaya çalışıyordu.:cyclopsan:cyclopsan:cherry:

y1pCp0PldxSNTqNug4eZ0yhn3HbxG7IiTHznv6NcumEZLfMsciUTCN7e5yP2BLyFtJEaSMI6zVhcoE

Kamp alanında genel bir görüntü...

y1pCp0PldxSNTrlX0nohakJkk4v3_RXzb7j2-UGqvtlm7Glz_ThQTUR-6Gy5StR1-6PcMdcqE-E8VU

yemek yiyecek olmanın sevincini gösteren bir kare işte:mrgreen::mrgreen:

y1pCp0PldxSNTrGQVNl4ALwAaUa10AHAuc339kS9mhEES-BRJ5j8aa5YB4EoAUPd48JqWeuoNPD-oI

y1pCp0PldxSNToGLpVBaCkeU8kCoTSe-FZn3wbT8jVo0l53-Zlv6VzJqMI-zxRqUfMUv5vvboqswDk

Ateş başında kızılderili dansı...........:queen::queen::queen::queen:

y1pCp0PldxSNTreb0kuON9AP57a4X3lyk2bTcgNhNemN1knflbSMAnuXVhtSqvvxmelPxhWGi0jRqc

y1pCp0PldxSNTqYGSFarjGLVPIiZG_AtdFd_sUDjakGmogBUgEBEckAxhvFN3sIhaHSNM5szy7GY_0

Çöken çadırdan enkaz kaldırma çalışmaları :queen::queen:

y1pCp0PldxSNTqibmcHuLZVQSpbG4h6FXoHcrEQtRQR3cA7UEVe-gHCHwroG8-1N9-IahuJo4U3Ois

y1pCp0PldxSNTrhW7mLyqCT2gi40NNgKXsA3gFEem0UjCVlSkszj_Dl8j66Mpn2ARL-08zMdG6nGeM

y1pCp0PldxSNTrirLWMsOUondfQix4rUedR-YqiUoWqOYchg9QouS2dNraJhcXKvobGQUYnYXh2jfo

Erkek görün işte......:bounce: :cherry:

y1pCp0PldxSNTrO67YY6S0iBM8sU3p4mEk-haw2ri8svdnIl4cPM_5MYIFL45osnyPiLc24zQWWUJk

y1pCp0PldxSNTrPTF0VL9ytDSpnkDqUXRTXmfBpWLjnUrsgQnMNaIvHWzuhEWU8XrBWa6OzVFWZGRk

Her güzel şeyin olduğu gibi kampında sonuna geldi ve Frig vadisinden ayrıldık.

Toprak yolda bir elde gidon diğer elde fotoğraf makinesi bişeyler çektim işte..

y1pCp0PldxSNTr0t-0DSBmAYKhfPPd3jKCnoHEzi7n_XXp693qX_t1Egsxe9To62vZx9UpKtd73iug

y1pCp0PldxSNTrt4dcdXrk_G9mA9vOm8_yuJ-t9W-r3XmtCnmZMHAt-1zk4YtWDDQiNsGpQfFZmFIU

Deve kuşu çiftliğinin yanında....

y1pCp0PldxSNToOcBLeflfKWLGdaMoHOGNT6xVCuGY8zrAeocwkxdwaHP3f0gTQMcjKZ_ItGi_ZgBM

sarı memet abimizin yerinde bir çay içtik.
y1pCp0PldxSNTqBy4Nd588hliDcfGTCpXe8ptYwaeuCYLvBHrywnRqapg4SpTR-Jt9dTqy2tJP2IEA

y1pCp0PldxSNTokjzgfmN4FoIbKZWFpGdAh12EqrR51QPGiRb3Rt-SXum-N9A0vBIPTsaHewUL2gMg

daha sonra Ilıcaya dönelim dedik keşke mayolarımız olsaydı.Havuz çok güzel gözüküyordu.

y1pCp0PldxSNTq4GK4Ahzx1ALC1Ze8yTI36bpHpRO1kgUE0eijT126p7V_KewMbEJ1YoC8OoAg2_Gw

nereye bakıyor bunlarrrr...........
y1pCp0PldxSNTr56FZ2itRKEnM9_ctd7ajDfyvCi3p9IrWmPdACusumCYBNU_T-AnD_gwdFZV17ElY

tabiki haritaya bakıyoruz bu yol bize yetmedi uzatmak lazım yolu.Amacımız şirin bir köye ulaşmak........
y1pCp0PldxSNTqA8uehkCo0p4ZUeiYRyRQAfLJIWBU39JK4gm_wwfiFddW8PVBw7GsdWeS0HGsPtnc

On numara bir köy pidesi yedik.... ve Baraj kenarındayız....(Asvalttan çıktık mı yine....:cherry::cherry: )

y1pCp0PldxSNTrLZayyzB54i7dcG0G8ploiUyP77O0zCbS4tDhHKurVUmBwNI0uy_5aYTkihsVEN6U

.........................................THE END........................................

Son düzenleme:
abi süper olmuş kampın devamı... Malum Benim kamp günü sabah 12de artçılı ve saka,söğüt yolundan gitmem,kamp bölgesi zar zor bulmam,sonra yolu şaşırıp Eskişehir'e 10-15 km kala yol sorupta geri dönmem... Dönüşü devekuşlarının yolundan da yapsam anayola çıkınca farkettim ki,dağda tepede çok gezmişiz... Arka lastiğimi patlatmışım... Akşamında ekibi yolcu ettim.. Ertesi gün sınavdan erken çıkıp yola koyulduk... Bu sefer gidiş yolunda lastiğim patladı... Bu seferinde iç,dış komple değişti... Anlıcanız sorun yaşamasak sucuğa yetişmiştim.. =) Umarım Pazar günü sınavım(öss) iyi geçer de yazın emrahın moturunun dişisini de ben almak istiyorum :) baş göz edicez onları... yazın her bir yere gideriz...

adszta3.jpg

Resimde gördüğünüz 1. bölge yani siyah X ler frige kadar olan gidiş rotası...
2. bölge yolu şaşırıp eskişehire kadar gittiğimiz yol
3. bölgede döndüğümüz yol...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar