Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hava dışarıda soguk bilgisayar başındada üşünmezki canım hacı ömerden fotoların cdsini aldım benden alırsın foto ve videoları alp bu arada bizim özgür yine evkurun çatısına cıkmış duydunmu
hüytttttttt ne dalga geçiyorsunuz aşkımın motürü yok deyüüü...hıııı hıııı cıssss kızdırmayın ülenn beni heyttt:mrgreen::salut::cherry::cat::wiinkk::queen::rendeer:şaka bi tarafa slm hepinize arkıdeşlerr...
neyse arkadaslar 30 nisana kadar sigortalı olmazsanız 65 yaşına kadar emekli olamayacaksınız...
alp naptın kardeşinin işini ben eskişehir'e yönlendirdim ordan hallettik.
abi aynı resmi bulamadım ama bu biraz daha ilğinçee artık özgür atlayışlarda tecrube hazanmış:mrgreen::mrgreen:bunu her dedikten sonra benim motor da bozuluyo ama tutamıyacağım kendimi.
ufuk sonunda o işi halletmeyi başardım.
geçen bende motordan gelen garip gurup sesler içün arzuma gittiğimde özgür abinin motorunu parça pinçik etmişlerdi... Ama eskisinden daha iyi olcak artık
arkadaşlar beni zıvanadan çıkarmayın aha amotorum kapının önünde aslanlar gibi yatıyo.... artı alpcim senin için çok güzel planlarım var bi sabah çadırda uyandığında üstünde o atalayan adamın kostümünden olursa sakın şaşırma emi...bu arada ismail bende seni atlatacam az kaldı... metin zaten bişi demese çatlardı D hadi dıkadım