[Kütahya - MT]

abi havadan olsa gerek kimse bişeyler yazmıyo insanın içi kararıyo bu havada

mtk

merhaba; herkese iyi haftalar....
haftaya pazar yağmurlu olacak gibi görünüyor :)

hava dışarıda soguk bilgisayar başındada üşünmezki canım hacı ömerden fotoların cdsini aldım benden alırsın foto ve videoları alp bu arada bizim özgür yine evkurun çatısına cıkmış duydunmu

Eyvahhhhhhhh. :)Özgür ne oldu yine motorun mu yok???:silent:
Bak etme eyleme...:mrgreen: bi motor için telef olcek çocuk...:p

hüytttttttt ne dalga geçiyorsunuz aşkımın motürü yok deyüüü...hıııı hıııı cıssss kızdırmayın ülenn beni heyttt:):mrgreen::p:salut::cherry::cat::wiinkk::queen::rendeer:şaka bi tarafa slm hepinize arkıdeşlerr...

durun yaw ben gene fransız kaldım

neyse arkadaslar 30 nisana kadar sigortalı olmazsanız 65 yaşına kadar emekli olamayacaksınız...
alp naptın kardeşinin işini ben eskişehir'e yönlendirdim ordan hallettik.

abi aynı resmi bulamadım ama bu biraz daha ilğinç:)ee artık özgür atlayışlarda tecrube hazanmış:mrgreen::mrgreen:bunu her dedikten sonra benim motor da bozuluyo ama tutamıyacağım kendimi.

ufuk sonunda o işi halletmeyi başardım.

alp süpersin yine bu kyafetde özgüre yakışır be özgür ipi baglamayı unutmuşun alooooo kime diyos:pr: eyvah yazık oldu.

bu arada benim motorun pistonundan ses geliyo yakında bende özgürün yaptıgını yaparsam şaşmayın

geçen bende motordan gelen garip gurup sesler içün arzuma gittiğimde özgür abinin motorunu parça pinçik etmişlerdi... Ama eskisinden daha iyi olcak artık:)

veriiim Hyo'yu yaf yabancıya gitmesin. ;)

bu arada kütahyada GV nin lastiğinden bulabilirmiyim acep??

Son düzenleme:
arkadaşlar beni zıvanadan çıkarmayın aha amotorum kapının önünde aslanlar gibi yatıyo.... artı alpcim senin için çok güzel planlarım var bi sabah çadırda uyandığında üstünde o atalayan adamın kostümünden olursa sakın şaşırma emi...bu arada ismail bende seni atlatacam az kaldı... metin zaten bişi demese çatlardı :D:D:DD hadi dıkadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar