[Kütahya - MT]

hüyyyyyyyytttttt ağırolun bakalım abanızda geldi ona göre:mrgreen:bundan böyle güzergahlar benden sorula:phaberiniz ola:mrgreen:

hüyyyyyyyytttttt ağırolun bakalım abanızda geldi ona göre:mrgreen:bundan böyle güzergahlar benden sorula:phaberiniz ola:mrgreen:

Hehhhh sanki ışığa gelen bi kelebek gördüm sanki.:queen::queen::queen:
Gördün gördün ama kelebek değil cırcır böceğiymiş...:bounce::bounce:
Hadi bakalım hoşgeldin.

demekki ilk benduyacam :d:queen::queen::queen: :rendeer:

Allah sabır versin kardeşim:queen::queen::queen::bounce:

????????? anladıysam bişey mudanyalı olayim.dağılalım mı?

Mudanyalı mı? :queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Toplanalım Alp. Zaten yeterince dağınığız.:cat::bounce:

yok hacı kızmadım valla.bi değişik güzargah daha buldum ama bu sefer söylemem yine yol üstünde şelalemsi bi su akıntısı var ama yine inanmazsınız.:mrgreen:
hadi dayanamıcam söylüyorum radar yolunda bi köy yolu var oradan gidildimi çavdarhisar yoluna çıkıyo at yarışlarının yapıldığı yere yol tam enduroluk düşünelim.cumartesi akşam buluşuyo muyuz.

abi hava ısınsında hem denize gireriz.benim mudanya muhabbetini sonunda sizlerede bulaştırdım oleeeeeyyyy:queen:

Alp nasıl gitcez, bizde enduro yok ki...:silent: Hemde şelale buldun:cat:
Bu su kıtlığında süper bişey olur.:p:queen:

Son düzenleme:
kızım akıllı ol bak herkez beyaz bayrak cekebilir ama ben cekmem bilirsin ne o heyytttt filan :cherry:

akşam 21:00 diyelim mi o zaman okyanus tekelin üstündeki çay ocagında ne dersiniz?

mtk

enduro yolu olsun ii olur :p akşam 21 de orada olacağım.. yarın ö'den sonra aöf sınavı var ama uyarım size..

ben esk'teyim motoru sabah 8de bıraktım servise neyi olduğunu hala çözemediler...gelemiycem bu aksam:pale: pazar günü şöyle bi tur atın gelin aman güzel yerlere gidip beni üzmeyin:)...

sınavı olanlara basarılar...

enduro-cruiser ayrımı yoktur. ama kasklılar ve kasksızlar diye bi ayrım olabilir:queen:
akşam 21 de görüşürürz o zaman...

.......ve aklımdayken başka bi arkdaşa regal raptor arıyoruzz bilginize...............

Son düzenleme:
yazılardan okuduğum kadarıyla öyle bir psikoz oluşmuştu... bir raptor grubuna sorayım motor için yada afyonda satan bir yer var bir hocamız yeni aldı bir bakalım...

Alp nasıl gitcez, bizde enduro yok ki... Hemde şelale buldun
Bu su kıtlığında süper bişey olur.

abi koskoca shadow var.benim çinle gittiğim yerleri düşünürsek abi, senin shadow la çok rahat o yollardan gidilir abi.

ufuk bişey yapamadık hava durumu bozuk.
mtk yolda bi cheetah gördüm ama sen miydin?

mtk

yoldaki bendim; sınava gidiyordum ondan durmadım..
dün kimseler yoktu 3 kişiydik ki onlar kendilerini biliyorlar zaten :)

sınavdan gelirken yolda yağmura tutuldum; kurumaya çalışıyorum.. sözde sınavdan sonra dolaşacaktım :)

herkese iyi akşamlar.
arzum motosikletin yeri nerede bana söyleyebilecek biri var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar