alp aklıma degişik bi güzarğah geldi cehennemin dibine gidelimmi ::evil::::evil:: yanlız bi netten harita bulda yol güzargahında güzel yerler varmış urarızr:::158::::158:::cherry:
Yaw.. :mrgreen:
Domaniç üzerinden İnegöle gitsenize... :mrgreen:
Tatlı virajlar, hafif eğimler vs olduğunu söylüyorlar. Ben de merak ediyorum. Daha gitmek nasip olmadı...
Daha önce yaptık o yolu. Harika bir yol. Virajlar rampalar çok süper.
Ama sorun yok tekrar gidebiliriz. :bounce:Volkan sen gitmediysen bir gün
mutlaka o yoldan geç. Ayrıca köy evi var kurufasulyesi, saç kavurması
alabalığı harika. Test edilip onaylandı. :cat:
Geçen seneki gezi hakkımı orada kullandıydım.Saç kavurmanın ve fırında fasulye nin tadı hala damağımda.:cherry:Abi sen beğendiysen sorun yok. Ben de orayı çok duydum ama bi nasip olmadı. İnş. bu sezon birgün yolumuz geçer oradan da... :cat:
Geçen seneki gezi hakkımı orada kullandıydım.Saç kavurmanın ve fırında fasulye nin tadı hala damağımda.:cherry:
hem hava hemde yol hem de benim motor cok ii değil.Ben haftasonunu eskte gecirmek zorunda kalacam heralde motoru trene bindirip götürcem. domaniç yolu bi taraf uçurum bi taraf dağ, bi ara arabayla gelmiştim yağmurlu zamanlar acayip sis basıo o yolu saatte 10km hıla gelmiştim(ki herkes arabayı hızlı kullandığımı söyler)...
alp kızdıysan bi daha şaka yapmayam ayıp ediyon valla bak kardeşim senin degişik fikirlerin olmadımı eski güzargahları sayıyo millet degişiklik olması lazım bak mudanya ya gitcez beraber ilk büyük geziyi oraya yapalım ne dersin 2 hafta sonra nası olur.