[Kütahya - MT]

akşamı unutmayın beyler, buğün yagmur var ama yarına belli olmaz sanırsam.

arkadaşlar şu an hava dururumu tahminlerine bi göz attım . pazar günü kütahya 10 derece yağışlı - tavsanlı 9 derece sağanak yağışlı - balıkesir bulutlu- tahminime göre yolda aşırı bir yağmur olmayacak. (inşallah) :) hava sıcak olacak ama zemin ıslaklığı tedirginlik yaratabilir. üşümediğimiz sürece sakin ve dikkatli bi rşekide yol alarak pazar günümüzü çok güzel geçirebiliriz..

mtk

dün akşam da gelemedim; bugün gezi oldu mu bilmiyorum ama ona da gelemedim.. çıkıp bi çamlıca yapayım dedim en azından, yolda yağmur başladı fln filan.. dursunbeye gidebildiniz mi bari :) yoldasınızdır şimdi ama :)

süppperrrr bi pazardı tabi bide kat kat giyindik ama yinede soğuk kendini gösterdi herşeye rağmen güzel bi gezintiydi katılan arkadaşlara saygılarrrrrr

sabah kalktığmda hava pek iç açıcı değilde,bi de saatlerin ileri alınmasının verdiği uykusuzlukla bende bi şevksizlik hakimdi.lakin kızımla yapacağım yolculuk tüm bu buhranlı havayı silip atıp,:mrgreen: içimde bi kıpırttı başlattı.he he he :D
y1pCp0PldxSNTod7yQa5R5WzcHnyGr8hnx7AmqoB446kDgv3han_nNA2HowaNNX4__4jUNFwhw87oU

y1pCp0PldxSNTqC7qZM2X9pclbQiBS3vgkfBmp0M4P5ED0G12K-IlLzTl1_Q4belWLqihIs69b5S3M

Ve buluşma noktasındayız,hava kapalı dur bakalım dursunbeye mi,e.şehire mi nereye gidecez....:silent:
y1pCp0PldxSNTpBr2RWu4aKlaSzgJJ8e4-7gZnCP_qgJ_qhdAEKRqM5FMpPzQx0g2ffjUOJvMGeesE

y1pCp0PldxSNTpqFNcTaX8zERbt0_o3jpQ33b-B9NYbNVsfsaB3FTpInrde4BsAaofo0UZ3GWEatMY

yola çıkarken dursunbeye gitmeyeecğimiz kesinleşti.Son alınan karara göre ılıca kavşağına kadar gidilecek eğer yağış ve soğuk engel olmassa sürüşümüze, E.şehire gaz açacağız. ama tahmin ettiğimiz gibi kışlık eldivenler yün içlikler cart curt... sıkı giyinmemize rağmen hava çok soğuktu ve sinyali çakıp Ilıca yoluna döndük.

y1pCp0PldxSNTosmaoww72gWMGOuQ3rNuP2sEa4Mb3qlmlSVfF41CIyV-jqGQCFY7dWtRXoyf1Uqcg

...İşte ılıcadayız üşüdük mü ne yalan söyliiim üşüdük amaaaa...farketmez bana her yol ankara.....:queen::queen:

y1pCp0PldxSNTqPpMu6y5pZHq03j6ZZmgKYGFeLfJGttTef4LYIYIYDSBtQkP8LUxgff2nlLZxZf2s

Yeni yakılmış alev alev sobaya adeta yapıştık :D :D

y1pCp0PldxSNTp-918RWYS1iPcr3_e6J9bWVncFDgzehbuDezecFaA_tv6uECMXGLG3az55sJGXrJk

ısındıktan sonra kendimize gelmeye başladık.....
y1pCp0PldxSNTrsJ-rwzAZhefagquy28Pf9iYNz6bwXXCXoNvWlHy3r0Kzhx8JzopbQLTls9k0_WFU

y1pCp0PldxSNTrkYNftodWO0TtBxN9Unk2IXnn5l9UMoSyLtICPKnDiMlgaEWzyI9JWbYW7bBcmq7g

Ilıcaya girişte abimizin debriyaj teli koptu alp hemen işe girişti:)
alp o kadar uğraştı ama nafile... olayı uzaktan izleyen ufuk elini yağlamamak için olsa gerek pek yanaşmadı fakat yapamadığımızı görünce el attı ve iki dakkada kopan debiryaj telini bağladı helal olsun:cat:

y1pCp0PldxSNTr_wVgPPyNoju5mSPiNroUcuSkjUNIGSdyXgwnxrUyZ7lCucvgxOMMhpVaB3q-Xbbk

y1pCp0PldxSNToDbMChGm4HwfupNsPh7e91WIdP-ijSeRalyxWx4f-KUvOAK5zlTj2YVaN90SvgqTk

baya ısındık ama bu yetmedi bize napalım napalım hadi gözlemeciye acıktık tabiii.yağmurda baya baya başladı yağmaya
y1pCp0PldxSNTq4fod_PaZFTW1pGoeiZI3OpitcSvANSMNWYM-5Vgai9LkZsd3UG83ipJuo4LP4p3I

hazırızzz yolaaaa......

y1pCp0PldxSNTrB-wi63OtBqZHG0XJeHRP6gykA9-GBGX9OX_-XO2-ZDMokZ01Mz6kpwaxuPhTswpc

gözlemeceyi geldik yollar baya ıslaktı ortalama 60-70km/h hızla gelebildik..
y1pCp0PldxSNTpAbd85OJY07y_T7kPYDGb6_6iStPyqbHeadt2e98tUdQzZDfNM81Dqr7b3hDVqgpk

y1pCp0PldxSNTrQ4qqXjb3DUpROUc4m1yulzOg-KTFIhifzIH2UiDq8p5rGy7VNFard2F-zbdFaoI4

işteee olay bu soğuğa birebir.... tadı hala damağımda.Ballı kaymaklı gözleme(gelmeyenler avucunuzu yalayın bence :queen::queen: )
y1pCp0PldxSNTocMGVcEHv_K47OYKtwz_NW_442KiiEucrvYzhTCV-WV9p8CHELqkMTTvEwJ8DFUdI

ot bakımındanda zengin bir sofra...ufuktaki keyfe bak...yee he he he he:queen:

y1pCp0PldxSNToSPyuYkhT2B2P9EZ7phWjJhtXJvMMlv7_L0ctPb0wYPEqn98q9TJb6O6DMoQOr1BU

afiyet olsun..(siz yerken bana fotoğraf çektirirseniz aklım yemekte haliye elim kaymış fotoda:queen::queen:)

y1pCp0PldxSNTrWRXDHfm59-xwJzCnSM0Jv84anSDE_ryxaOANa34XH3hRa5UNTIk5jtn5I-rK7iw4

son olarak tatlı su motorcusu olmayan bizler:cherry: kromajlrdaki yağmur damlalarını kuruladıktan sonra evin yolunu tuttuk.katılan herkese t.kürler.....:cat::rendeer:

Son düzenleme:
helel olsun arkadaşlar yüreginize saglık kusura bakmayın ben gece çalıştıgım için sabahta uyuya kalmışım alpcim aramışsın ama ben biras geç farkettim sölemesi ayıp biras geç uyandımda uyandıgımda hava kararmıştı

halal kütahya boş geçirmemişsiniz hafta sonunu alp'de heryere yetiyo her gezide var cc büyütse türkiyeyi dolaşcak adam :)

Sabah kaçtı buluştunuz bilmiyorum ama tahminime göre 8ila 10arası bi saat..O saatte sınava gidiyodum eğer sizi görseydim,direk yanınıza gelirdim...En azından şehir çıkışına kadar eşlik eder..Sizi uğurladıktan sonra gönül rahatlığıyla sınavıma girebilirdim...Dönüştede tahminime göre 3 gibiydi şehre girdiniz...Ağzım açık önümden geçişinizi izledim.. Ama biliyorum sadece bir adım kaldı size katılmama... :)

hacı bi sabahtan aradım, bide ögleden sonra aradım ama nafile. 8 de işten çıktıgını tahmin ettim.

halal kütahya boş geçirmemişsiniz hafta sonunu alp'de heryere yetiyo her gezide var cc büyütse türkiyeyi dolaşcak adam :)

bora suzukileri geri vermeseymiydik ki ne??:mrgreen:

emrah aslında yapacaktım ben debriyaj telini de, baktım ufuk uzaktan bakıyo yapabilir miyim diye, dedim bakalım yapabilecek mi yoksa yapamıyacagım dan değildi yani felan dermişim.:p

Son düzenleme:
Alpaslan, Seyitömer tarafında Şelale'ler varmış :cherry::cherry: Gittiniz mi hiç? :mrgreen::mrgreen:

Şaka biryana, gezi süper. Hele ki gözleme öldürdü beni ::dpac::::dpac::

Alpaslan, Seyitömer tarafında Şelale'ler varmış :cherry::cherry: Gittiniz mi hiç? :mrgreen::mrgreen:

Şaka biryana, gezi süper. Hele ki gözleme öldürdü beni ::dpac::::dpac::

aslında ilk rota eskişehir idi ama hava muhalefeti yüzünden ılıcada kaldık. ne mezitler miş ama ünüm olacak heralde.:p

mtk

az önce gelirken 2 tane motorlu polis gördük.. O tek dolaşan beyaz bmw değil de 4 kişi 2 ayrı motora binmiş; motorları göremedim ama BMW F650 tarzı griydi..
kütahyada yunus varmıydı ki :silent:

200px-Turkish_national_police.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar