Kütahya / Emetten SizLeRe Kucak DoLusu SaygıLaR & SevgiLeR ;)

HeRkeze SeLam...! Ben Kütahyanın Emet İLçesinden Ahmet Hamdi...! MesLek Lisesinde Son Sınıf Okuycam...! (ELekTRik BöLümü) Siteye 2 Hafta Önce Üye Olmama Rağmen Onay MaiLi GeLmediği İçin Cevap Yazma Hakkım Yoktu...! Adminimize BaşvuRdum SağoLsun (SanıRım O) HaLLetti Ve Bende MotoSikLet.Net Üyesiyim ARtık...! HuzuRLu-MutLu-Kazasız BiR Hayat GeçiRmeniz(Miz) DiLeğiyLe...! ARtık BoL BoL TakıLıRım BuRaya...! GöRüşmeq ÜseRe...! :) :rendeer: :wiinkk: :cherry:

Moderatör tarafında düzenlendi:
hoş geldin. arkadaşım. zaten takılmak zorundasın artık. çünkü bağımlılık yapıyor adamım burası.

Süper Moderatör (BBRR)
Hoşgeldin :rendeer: Kütahya'da Askerlik yapmıştım çok güzel bir memleket gezilmesi görülmesi gereken yerler arasında.Kütahya özellikle çok güzel kaplıcalara sahiptir. Sonbahar gezilerinde kaplıcalara çevre illerde oturan arkadaşlar ufak bi tur düzenleye bilirler :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoşgeldin bende esskişehir atatürkde elektrik bölümü son sınıf okuyucam staj var daha dorusu

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldin arkadaşım.

CümLeten Hoş BuLdum KaRdeşLeRim...! KaLıcı OLacağıma Emin OLabiLiRsiniz...! YeteR Ki MotoSikLet.Net'e Bişe Olmasın ;)

hoşgeldin kardeşim bende afyonluyum hemşo sayılırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar