kusursuz bir 900rr show!!! mutlaka izleyin!!!

abi reyzing meyzing.. biz burda tektekerin tek ini zor yaparken adamlar tktekerdeyken neredeyse özel ihtiyaçlarını giderecekler.. :queen:

abi racıngi bi doğr yazabilen yok herhalde süperdi paylaşım için teşekkürler

Moderatör (forrap)
Video için teşekkürler:cat:
mertcem' Alıntı:
abi racıngi bi doğr yazabilen yok herhalde

Bu söylediğine sende dahilsin...Racing ingilizce bir kelimedir ve ingilizcede küçük ''ı'' kullanılmaz...Ya RACING yazarsın ya da racing yazarsın,racıng diye bişey yok yani...Hatta www.google.com a gir ve racıng olarak fotoğraf tarat istersen,bide racing olarak arat ne demek istediğimi anlarsın:cat: :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Beyler BoŞverİn Bunlari PaylaŞim İÇİn SaĞolun KardeŞİz Bİz...

video her nekadar eğlenceli ve ilgi çekici olsada , korumasız,trafiğe açık bölgelerde güçlü makinelerle bu hareketlerin yapılmasını önermiyor ve yapanlarıda hem kendini hemde insanları tehlikeye atabileceklerini söyleyerek tasvip etmiyoruz arkadaşlar..

alttada bu konuya benzer bi tartışma yapılmıştı zaten.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14169

izleyin diye video paylaşıyorum, sizin ilgilenmediğiniz tek şey 'video' çok boş muhabbet yapıyorsunuz.. yok espriymiş, mondialmış, 900rr racingmiş mi falan filan.. bi sürü boş tırı vırı muhabbetler.. yok o racing değil, o da show değil.. o öyle hayal ürünü

video hariç hersey konusulmus valla ayrıca forrap haklı racıng diye birsey olmaz ingizcede racing olur..!!!

:queen: :queen: abi adam manyak deli oldum motorum sesi bitirdi valla bittim:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar