kuşadasından izmire today le:)

izmir alsancağa sabahın ilk ışıklarıyla gelmiştik ve çok mutluyduk

dönüş yolu hava sıcak olduğu için daha rahattık.motorun asıl sahibi

evet olay budur bence tebrikler
bende bi arkadaşla taa muğladan olimposa
125 cc kymco ck pulsar'la gitmiştim
yaani yalnız değilsin kardeşim :cat:
gerçi bidaha gidermiyim aslaaaaaaa :queen:
inan ki 2 hafta kendime gelemedim ama çok keyifliydi
güzel bir anı oldu
neyse size de daha nice kazasız belasız sürüşler dilerim

kardeşlerime helal olsun burayada bekleriz:queen: bi site deli var burada...:cherry: kaç km yol yaptınız ne yaktı merak ettim :silent: :)

Sarı fırtına gerçekten güzel bir gezi yapmışşınız.gülermisin?ağlarmısın?sevinirmisin?gibi bir durum. bence senin şu sarı fırtına motorunda bir harika çok tatlı. bağdaş kurup düşmüşsün yollara.hemde alaca karanlıkta. kim nederse desin şirin, tatlı vede sıradışı bir gezi olmuş paylaştığınız için teşekkürler.:cat: :cat: :cat: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry: :cherry:

aynı çılgınlığı birsene evveldeben yaptımve sonoldu 93 model 50 cc lik aprilia 70 kmyolgittimizmirden ahmetliye ahmetliden izmir'e arkadaşlar ellerini battaniyedendışarı çıkaramazken ben sabahın köründe 50 yi 1 milim dahi geçmeyen motorla 70 km yi 2.5 saatte hiçmolasız katettimfakat bileklerim ağrımıştı:cherry: :mrgreen: :rendeer:

abi o 4 üncü resimdeki oturusa bittim desem yeridir hehehehe...
keyfe bak...
biraz tehlikeli gibi ama olsun :)

süper resimler ve süper bir gezi olmuş.Bana bir filmi hatırlattı edi murhy oynuyordu sanırım :) 2 kişi motorla uzun mesafeleri kadetiyordu.Neydi yahu ismi :pP ama tam bir çınlıık süper bir duygu olmalı.Tebrikler.:queen: :rendeer:

helal olsun size.büyük cesaret.gerci altında honda varsa arkana bakma.ister 1000 cc ister 50 cc.

Tebrikler güzel bir gezi olmuş.Bu arada scooter kullanımında yeni bir tarz oluşturmuşsun :)

sarıfırtına güzel gezi olmuş umarım mesafeyi arttırarak daaha eğlenceli geziler yaparsınız... Benim merak ettiğim, çok az yaktığını biliyorum ama today bu gezide ne kadar yakıt harcadı?

Arkadaşlar çok teşekkür ederim evet scooter kullanımında belki bir ilk ama emin olun çok rahat bir tarz herkes yolda mukemmelsın dedi deneyin rahat ve zevkli totlam 295 km ve 30 ytl yaktı today cbr 125 içn kesin bir karar versem onunla sizinle eminim çok güzel şeyler paylaşacağım arkdaşlar artık 250 cc diyor kararsızım hayırlısı olsun ne diyim...
size keyifli kazasız günler diliyorum...

mükemel geziydi hayatım boyunca asla unutulmayacağım bir gezi oldu
kazasız güzel günler bizimle olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar